Ondernemerschap & Retail Management Voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda

Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. Met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (ORM), voorheen Small Business en Retail Management, word je zelfstandig ondernemer.

Al in het eerste jaar van je studie ORM start je met medestudenten een eigen bedrijf. Na de opleiding zet je je eigen bedrijf voort. Of pas je jouw ondernemerservaring toe in het bedrijfsleven. Je neemt hoe dan ook de touwtjes in handen.

Jij

Jij ziet kansen en denkt in oplossingen. Je hebt doorzettingsvermogen en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je hebt oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen en wilt verantwoordelijk zijn voor het succes van je bedrijf. Een eigen bedrijf managen is jouw ambitie. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management

Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt als ondernemer. Hoe je jouw idee uitwerkt tot een succesvol businessmodel. Hoe je klanten vindt en enthousiast maakt. Je leert over financiële, juridische en personele zaken. Je kennis pas je meteen toe in de praktijk. Samen met andere studenten werk je aan actuele projecten waarin ondernemerschap centraal staat.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

In Breda ligt de focus op digital entrepreneurship. Je leert alles over online ondernemen, van het bouwen van je website tot het online bereiken van je klant. Ook start je in jaar 1 je eigen bedrijf. Alleen of met medestudenten. En leer je wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en runnen ervan. In Den Bosch staat retailmanagement centraal: het managen van een winkelbedrijf.

Lees het online magazine vol met verhalen van studenten en oud-studenten. Maar ook docenten vertellen je meer over de opleiding, over het vak dat ze jou geven.


Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Vraag het een student

Heb je een vraag of vind je het leuk om met een van onze studenten te kletsen? App dan met onze studententelefoon. Karlijn beheert de studententelefoon. Zij weet écht álles over de opleiding Ondernemerschap & Retail Management!

Karlijn: 06-47623303

Online Open avonden voltijd/duaal 24 & 25 maart

,

Aanmelden Meer informatie