Stages en opdrachten

U zoekt een stagiair of heeft een opdracht voor Avans Hogeschool. Daar zijn we blij mee. Wij werken graag samen met het regionale bedrijfsleven. En breiden deze samenwerking het liefst verder uit. We staan sterker als we onze krachten bundelen. Dat is goed voor u en voor ons. Voor ons onderwijs en voor onze studenten. Door intensieve samenwerking kunnen wij ons onderwijs continu aanpassen aan de behoeftes van de arbeidsmarkt. Zo krijgt u straks de juiste medewerker.

Niveau

De meeste Avansstudenten volgen een bacheloropleiding. Maar we bieden ook Associate degrees aan. Het niveau van een Associate degree zit tussen hbo-bachelor en mbo 4 in. Uw opdrachten en stages kunnen dus op verschillende niveaus worden uitgevoerd. Wij kunnen u hierover adviseren.

Opdracht aanmelden

Een stage of opdracht meldt u aan met dit formulier. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag zo snel mogelijk wordt beantwoord. Als u eerst meer wilt weten over onze dienstverlening, kunt u ons bellen op 088 - 525 77 37 of mailen naar ondernemerscentrum@avans.nl.

Stage- en afstudeerbureaus

Alle opleidingen van Avans hebben een eigen stage- en afstudeerbureau. Klik op Contact aan de linkerkant en selecteer een van de interessegebieden om de juiste opleiding te vinden.