Bouw met jouw IT-kennis mee aan goed onderwijs

Ons onderwijs beweegt mee met de snelle technologische ontwikkelingen. Dat zijn we aan onze studenten verplicht. We willen hen flexibiliteit, praktische tools en nieuwe vormen van onderwijs bieden. Daarom willen we als organisatie vooroplopen in IT.

Bij Avans krijg je volop de kans om te innoveren. Om je kennis te vergroten. En om mee te bouwen aan een toekomstbestendige IT-organisatie. In dedicated scrumteams werk je met UX-designers, functioneel beheerders, Mendix developers, testers, product owners en scrum masters. Met veel vrijheid, zelfstandigheid en werkplezier.

Samen staan jullie in nauw contact staat met de eindgebruikers: studenten, docenten en medewerkers. Voor hen maak je elke dag het verschil.

Koffie?

Heb jij werkervaring als tester, functioneel beheerder of als Mendix ontwikkelaar en ben je nieuwsgierig naar hoe je met jouw expertise bijdraagt aan nóg beter onderwijs? Onze collega’s vertellen je er graag meer over.

Plan een koffieafspraak in

Waar je aan werkt als IT’er?

Onze dedicated scrumteams werken aan een breed scala van technologische toepassingen.

  • Je bouwt bijvoorbeeld mee aan onze studentenwelzijnsapp. Niet zomaar een doorsnee monitoringtool.
  • Je levert een bijdrage aan AvansConnect. Waar docenten, studenten en het werkveld elkaar online ontmoeten en met elkaar samenwerken.
  • Je ontwikkelt samen met je collega’s een nieuwe toepassing op basis van de behoefte van studenten, docenten en medewerkers.

Willemien en Niels werken in IT

Wat willen Willemien (scrum master) en Niels (Mendix developer) betekenen voor studenten? Zij vertellen over de continue ontwikkeling in de ICT, de werksfeer in hun teams en de mijlpalen die zij hebben bereikt.

Lees verder

Carrièreswitch naar docent IT

Als docent IT bij Avans kun je rekenen op uitdagend en afwisselend werk. Actueel en interessant onderwijs geven. Studenten coachen en begeleiden. Je ervaring en bevlogenheid overbrengen op de nieuwe generatie. Op de beste grote hogeschool van Nederland.

Lees verder