Voor de toekomst van onze samenleving

Kom je werken bij Avans, dan kom je werken aan de toekomst. Elke dag zetten we ons in voor de toekomst van ruim 35.000 studenten. Wij leiden hen op tot wendbare, veerkrachtige professionals die het verschil kunnen maken voor een duurzame samenleving.

Met ruim 3.000 collega’s op 13 locaties zijn wij een grote hogeschool. Toch zijn we kleinschalig georganiseerd. Je werkt in een klein team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Om je werk optimaal vorm te geven. Om jezelf te blijven ontwikkelen. En om samen te werken aan onze Ambitie 2025.

Een persoonlijke aanpak

We zorgen voor een werkklimaat waarin je volledig tot je recht komt. Werkplezier, vitaliteit en betrokkenheid zijn sleutelwoorden voor Avans. We geloven in deze persoonlijke aanpak. Onderwijs is immers mensenwerk. We kennen, herkennen en erkennen elkaar.

We nodigen je uit om je ambities waar te maken bij Avans. Je krijgt alle ruimte en waardering voor jouw persoonlijke bijdrage aan de toekomst van onze studenten, onze hogeschool, je vakgebied en de maatschappij.

Lees ook hoe onze collega’s hun werk ervaren.

Veerkracht in beeld

Jeroen Davidse werkt sinds enkele jaren als Community Manager en Beeldmaker bij Avans. Heel bijzonder als je bedenkt dat hij een visuele beperking heeft. Toch heeft het Jeroen er nooit van weerhouden om zijn droom na te jagen.