Werken als docent

Je krijgt energie van het overbrengen van je kennis. Je helpt graag jonge mensen om hun talent te ontwikkelen. Kom werken bij Avans en leid onze studenten op tot adaptieve professionals.

Als docent heb je de belangrijke taak om jouw kennis en passie voor het vak over te brengen op studenten. Om hen voor te bereiden op een toekomst waarin zij bijdragen aan een duurzame samenleving. Je geeft les en begeleidt studenten in hun studieloopbaan. Je coacht hen bij projecten, stages en bij het afstuderen.

Ook heb je de mogelijkheid om toegepast onderzoek te doen. We geven je veel ruimte voor je eigen initiatief, ambities en persoonlijke ontwikkeling.

Youssef en Dirk zijn docent

Het verschil maken voor studenten: docenten Youssef Azghari (Social Work) en Dirk Bevers (Bedrijfseconomie) vertellen wat werkplezier voor hen betekent. Ook vertellen ze over Avans als werkgever.

Lees verder

Jouw baan in het onderwijs

Docenten bij Avans denken altijd na over de beste manier om les te geven. Jij ook?

  • Je hebt een masterdiploma of bent bereid een masteropleiding te volgen. Docenten bij Avans krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. Zo houden we de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek hoog.
  • Je verdiept je in de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en denkt graag op strategisch niveau mee over het curriculum.
  • Jij legt de lat hoog. Voor jezelf en voor jouw studenten. Je streeft naar het beste onderwijs, ziet kansen en benut ze.

Wat voor docent ben jij?

Docent worden

Wil je docent worden en je kennis uit het bedrijfsleven overbrengen op studenten? Bij Avans kom je veel docenten tegen die eerst in de praktijk hebben gewerkt. Of dat nog steeds doen. Die ervaring maakt het onderwijs extra relevant en inspirerend.

Lees verder

Docent vacatures

Alle vacatures
Alle vacatures