Martijn Verdaasdonk

Bij mijn opleiding leerde ik te communiceren op strategisch niveau. Iets wat ik tot op de dag van vandaag als zeer waardevol ervaar.

Mijn droom

“Voordat ik aan mijn opleiding bij Avans Hogeschool begon, droomde ik al van het opzetten van een eigen bedrijf. Een bedrijf waarbij ik meer een managementfunctie inneem in plaats van een uitvoerende functie. Daar kon ik mee aan de slag en nog tijdens mijn studie zette ik mijn bedrijf op, gericht op videoproducties en videoanimaties.”

Mijn bedrijf

“Na mijn afstuderen ben ik verder gegaan met de ontwikkeling van mijn eigen onderneming. Maar ik wilde ook nog een master volgen. Daardoor werd het noodzakelijk om de werkdruk wat te verleggen van mijn eigen bedrijf naar mijn vervolgstudie. Om deze reden heb ik iemand aangenomen. Iemand die mij helpt om de werkdruk te verlichten en discipline en doorzettingsvermogen heeft. Het aannemen van een werknemer was een behoorlijke stap voor mij.  Voorheen werkte ik altijd met zzp’ers waarbij het werk wordt overgedragen. Een werknemer daarentegen zorgt voor de nodige begeleiding en tijd.” 

Basiscompetenties bij Avans

“In de praktijk leer ik veel, maar bij Avans heb ik wel de basis gelegd. Ik heb inmiddels veel bereikt, maar ben nog niet uitgeleerd. Er is zeker nog ruimte voor groei.”