Avans Hogeschool
opleidingspartner voor professionals

Scholing van uw medewerkers

Scholing van medewerkers is van essentieel belang. Organisaties moeten wendbaar en flexibel zijn om toekomstbestendig te blijven. En daarvoor zijn medewerkers nodig met de juiste kennis en vaardigheden. Avans Hogeschool is een ervaren opleidingspartner voor instellingen en het bedrijfsleven. Onze deeltijdopleidingen, cursussen en maatwerktrajecten zijn ingericht om een studie te combineren met werk.

 • Combinatie werk en studie

  Combinatie werk en studie

  Uw medewerkers kunnen een eigen studieroute uitstippelen. Deze optimale keuzevrijheid betekent: studeren wat je wilt, wanneer je wilt en tegelijkertijd doorontwikkelen op de werkvloer. Avans biedt flexibel onderwijs aan in een mix van online leren, contactonderwijs en leren op de werkplek.

  Aanbod deeltijdopleidingen 2 of 4 jaar

  Aanbod cursussen 10 of 20 weken

Certificaten en diploma's

Met een meerjarig opleidingstraject ontvangen uw medewerkers een landelijk erkend hbo-diploma: een Associate degree of bachelor. Volgen zij een cursus, dan ontvangen zij een certificaat. Het is mogelijk om een aantal losse cursussen op te stapelen tot een hbo-diploma.

 • Wisselwerking onderwijs en werkveld

  Wisselwerking onderwijs en werkveld

  Om uw professionals continu te kunnen voorzien van actuele kennis en innovaties, ontwikkelen we onze opleidingen en cursussen altijd in samenwerking met het werkveld. We zetten daarbij in op netwerkvorming en co-creatie.

Maatwerk in scholing

Elke organisatie is anders en het kan zijn dat ons bestaande opleidingsaanbod onvoldoende aansluit op uw scholingsvraag. U wilt investeren in de kennis van uw medewerkers en daarmee in de groei en ontwikkeling van uw organisatie.

Wij leveren ook maatwerk en denken graag met u mee om gezamenlijk tot een passend aanbod te komen.

Voorbeeld maatwerk Defensie

U kiest voor Avans omdat:

 • wij deeltijdopleidingen en cursussen aanbieden gericht op een studie naast een baan
 • docenten uit het werkveld lesgeven, die de taal spreken van zowel de werkgever als de medewerker
 • kennis en vaardigheden direct te implementeren zijn op de werkvloer
 • wij kwalitatief en relevant onderwijs ontwikkelen in samenwerking met bedrijven en organisaties
 • professionals hun eigen studiepad kunnen kiezen en inspiratie opdoen bij anderen uit het werkveld

2- en 4-jarige deeltijdopleidingen

U wilt uw medewerkers de kans bieden om een hbo-diploma te halen. Kies dan voor een 2-jarige Associate degree deeltijdopleiding. Of een 4-jarige bachelor deeltijdopleiding.

10 of 20 weken cursus

U wilt uw medewerkers in korte tijd vakgerichte kennis bijbrengen. Kies dan voor een cursus. De expertise die ze opdoen is direct toepasbaar in de eigen werksituatie.

Whitepaper

Vraag de whitepaper ‘Ontwikkeling van werkende professionals’ aan en kom alles te weten over een leven lang leren en ontwikkelen. En de weg naar een wendbare, toekomstbestendige organisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over samenwerking, ons opleidingsaanbod of maatwerk voor uw organisatie? Wij helpen u graag verder.