Het Avans Ondernemerscentrum

Bij Avans Hogeschool is het Avans Ondernemerscentrum de plek waar ideeën tot leven komen en nieuwe mogelijkheden worden verkend. Zet een stap vooruit op het gebied van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, maatschappij of (onderwijs)innovatie.

Als student(ondernemer), docent, bedrijf of instelling mis je soms bepaalde kennis of vaardigheden. Je zoekt meer balans of je wilt je visie verbreden. Daarom is er het Avans Ondernemerscentrum. Onze experts brengen mensen, ideeën en organisaties een stap verder. Bekijk de video om te zien wat we jou kunnen bieden.

Onze aanpak

Wij pakken vraagstukken multidisciplinair aan. Onderzoekers, lectoren, docenten en studenten werken samen met u aan de uitwerking van een idee tot een product of dienst. En we onderzoeken de haalbaarheid ervan. Docenten en lectoren doen dit vanuit hun expertise. Onze studenten gaan ermee aan de slag tijdens:

stages
afstuderen
• projecten
• experimenten
onderzoeksopdrachten 

Regio 

Om innovatie en ondernemerschap in de regio te bevorderen participeert het Avans Ondernemerscentrum namens Avans Hogeschool in diverse kennisnetwerken in de regio. Wij zijn onder andere partner van het Brabantse programma voor start-ups: Braventure. Lees meer over samenwerken in de regio.