De juiste match bij jouw vraagstuk

Juiste match bij jouw vraagstuk

Elk vraagstuk vraagt om een andere oplossing. Bij het Avans Ondernemerscentrum begrijpen we dat als geen ander. Misschien ben je op zoek naar een stevig fundament voor je start-up. Of werk je voor een gevestigd bedrijf dat innovatie nastreeft. Bij ons vind je de expertise en middelen om je ambities te realiseren.

Avans is een brede hogeschool: we hebben tientallen opleidingen en 6 onderzoekseenheden op uiteenlopende gebieden. Onze docenten en onderzoekers staan bovendien met 1 been in de praktijk. Dat stelt ons in staat om vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Die multidisciplinaire aanpak is steeds vaker nodig, omdat vraagstukken steeds complexer worden.  

Effectieve benadering

Onze benadering is eenvoudig en effectief: onze specialisten analyseren jouw vraagstuk en bepalen de meest passende oplossing. Zo kan een concrete uitdaging bij uitstek geschikt zijn voor onze talentvolle stagiair(e)s of afstudeerders, onder begeleiding van onze ervaren docenten. Of misschien vraagt jouw complexe vraagstuk dus om een multidisciplinaire aanpak. Hoe dan ook: wij helpen jouw bedrijf vooruit én zorgen voor een positieve impact op de maatschappij en ons onderwijs.

Oplossingen bedenken én realiseren we samen. Onze samenwerking met ondernemers, gemeenten, grote organisaties en mkb’ers leverde al veel op.

3 praktijkvoorbeelden

Faunatoren

De opleiding Informatica werkt samen met het Koning Willem 1 College, de HAS Green Academy, bedrijven in Den Bosch en de gemeente rondom het realiseren van een faunatoren.

Bijdragen aan betere beroepspraktijk

De opleiding Accountancy bouwt samen met accountancybedrijven aan het curriculum, zodat studenten met hun diploma direct inzetbaar zijn binnen accountancyorganisaties.

Slimmer werken in de zorg

Ons Centre of Expertise Veiligheid & Veerkracht werkt samen met zorginstellingen om te onderzoeken hoe automatisering en robotisering bij kunnen dragen aan slimmere manieren van werken in de zorg.