Jij bent ondernemer

Een opleiding combineren met ondernemerschap vraagt veel van je. Dat begrijpen we. Daarom krijg je bij ons ondersteuning en begeleiding op maat. Zo kun je in aanmerking komen voor een speciale ondernemersregeling of hulp krijgen bij je ondernemingsplan.

Studeren en ondernemen combineren

Je studeert bij Avans en hebt een eigen onderneming of bent bezig om die op te starten. Meld je dan aan voor de Student Topondernemersregeling. Een regeling die je helpt om studeren en ondernemen te combineren. Concreet betekent dit dat er mogelijkheden zijn voor een aangepast onderwijsprogramma. Denk aan coaching, spreiding van vakken en tentamens en stage lopen en afstuderen in je eigen bedrijf.

Jij wilt gaan ondernemen

Je wilt ontdekken of ondernemen bij je past. Volg dan een extra onderwijsprogramma of een serie workshops. Bijvoorbeeld Ondernemen met je talent of The lean start-up serie. Ook kun je aan de slag met praktijkopdrachten. Je werkt bijvoorbeeld in een multidisciplinair team aan een opdracht voor een bedrijf.

Meer informatie over studeren en ondernemen

Neem contact op met Student Support, telefonisch of via WhatsApp via 088 - 525 75 50. Student Support zoekt voor jou uit waar je met jouw vraag terecht kunt. Bijvoorbeeld bij je studentendecaan, studieloopbaanbegeleider of het Avans Ondernemerscentrum. Het AOC beoordeelt bijvoorbeeld of je aanspraak kunt maken op de Student Topondernemersregeling.

Studentondernemers van Avans Hogeschool kunnen ook terecht bij de Bossche businessclub Eigenaardig.