Studeren en ondernemen

Een opleiding combineren met ondernemerschap vraagt veel van je. Om die reden krijg je bij ons ondersteuning en begeleiding op maat. Zo kun je in aanmerking komen voor een speciale ondernemersregeling of hulp krijgen bij je ondernemingsplan.

Jij bent topondernemer

Je studeert bij Avans en je hebt een eigen onderneming of bent bezig om die op te starten. Meld je dan aan voor de Student Topondernemersregeling. Een regeling die je helpt om studeren en het voeren van een eigen onderneming op elkaar af te stemmen. Concreet betekent dit dat er mogelijkheden zijn voor een aangepast onderwijsprogramma. Denk aan coaching, spreiding van vakken en tentamens en stagelopen en afstuderen in je eigen bedrijf.

Aanmelden doe je bij het Avans Ondernemerscentrum. Zij beoordelen of je aanspraak kunt maken op deze regeling.

Bekijk hier het verhaal van Kevin. Hij studeert en heeft een eigen onderneming.

 

Jij wilt gaan ondernemen  

Je bent nog niet bezig een eigen onderneming op te starten, maar je wilt wel ontdekken of ondernemen bij je past. Volg dan een extra onderwijsprogramma of een serie workshops. Bijvoorbeeld Ondernemen met je talent of The lean start-up serie. Ook kun je aan de slag met praktijkopdrachten. Je werkt bijvoorbeeld in een multidisciplinair team aan een opdracht voor een bedrijf.

Meer informatie studeren en ondernemen

Neem contact op met jouw decaan of studieloopbaanbegeleider, of direct met het Avans Ondernemerscentrum. Startpunt voor ondernemen en innoveren.