Integrale Veiligheidskunde voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jij pakt na de opleiding Integrale Veiligheidskunde veiligheidsproblemen aan, weet passende maatregelen te treffen. Je zorgt ervoor dat mensen veilig kunnen wonen en werken en zich veilig voelen.

Bij een evenement komen duizenden bezoekers. Jij maakt het veiligheidsplan. Een bedrijf werkt met gevaarlijke stoffen. Jij bewaakt de veiligheid van medewerkers en de omgeving. Want veiligheid is overal belangrijk. Thuis. Bij het uitgaan. Op scholen, evenementen en festivals. Tijdens vakanties. En op het werk.

Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Integrale Veiligheidskunde van Nederland, door Keuzegids Hbo 2022. 

Jij

Jij stapt graag de wereld in van safety & security. Risico- en crisisbeheersing. Jij wilt dat mensen veilig wonen en werken. Je houdt van organiseren, regelen en coördineren. Je werkt zelfstandig, maar brengt ook graag partijen samen. Je zoekt en vindt passende oplossingen.

De opleiding Integrale Veiligheidskunde

Je onderzoekt veiligheidsvraagstukken. Bekijkt ze van juridische, economische, sociologische en bestuurskundige kant. Je wordt de spin in het web. Die problemen signaleert, projecten opzet en veiligheid bewaakt. Bij een grootschalige ramp, maar ook 'gewoon' in steden en buurten. Je leert vooral vanuit de praktijk. Je leert omgaan met agressie. Met media in crisiscommunicatie. En traint je in security en onderzoekstechniek.

Na deze opleiding ben je Bachelor of Arts (BA). Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Bekijk de video waarin studenten vertellen over de opleiding. 

 

Kenmerkend voor deze opleiding

Deze opleiding is gekozen tot de beste opleiding Integrale Veiligheidskunde, door Keuzegids Hbo 2022.

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,

Aanmelden Meer informatie