Human Resource Management voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

Bij de opleiding Human Resource Management (HRM) leiden we je op tot HR-professional. Je helpt medewerkers om hun talenten in te zetten en organisaties zo goed mogelijk te laten functioneren.

Als human-resourcesprofessional weet je alles van werving en selectie, opleiding en beoordeling. Je zet je in om medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren en doet er alles aan om hun motivatie op peil te houden. Ook help je organisaties om zich aan te passen aan hun omgeving. Je signaleert trends op de arbeidsmarkt en zet die op de juiste manier in. 

Deze opleiding behoort tot de beste opleidingen Human Resource Management van Nederland door Keuzegids Hbo 2022. 

Jij

Jij vindt het leuk om met mensen te werken en begrijpt dat iedereen anders is. Je bekijkt vraagstukken het liefst vanuit verschillende invalshoeken en bedenkt vernieuwende oplossingen. Je staat open voor andere meningen, maar je hebt genoeg lef om je eigen visie neer te zetten. Daarbij ben je zakelijk, maar ook sociaal. Ook ben je creatief, kritisch en communicatief sterk. Herken jij je in dit profiel, dan is de hbo-opleiding Human Resource Management wellicht iets voor jou.

De opleiding Human Resource Management

Human Resource Management bevindt zich op het snijvlak tussen mens en organisatie en beweegt continu. Om aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen werk je tijdens de HRM-opleiding aan praktijkvraagstukken bij organisaties. Je bestudeert bijvoorbeeld een reorganisatie bij een bouwbedrijf of je ontwerpt een recruitmentcampagne voor een ziekenhuis. Bij alle vraagstukken denk je na over de gevolgen voor de organisatie en de medewerkers. Je weegt af of het juridisch mag, of het financieel kan en of het ethisch verantwoord is.

Als je deze Human Resource Management hbo-opleiding succesvol afrondt, mag je de titel Bachelor of Arts voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

In Breda werk je aan vraagstukken vanuit het werkveld. Je gaat zelf op zoek naar de theorie en past deze toe. De docent ondersteunt het leerproces. Onderwijs dus zonder boekenlijst, colleges en tentamens. Maar met workshops en sparringsessies over onderwerpen waar je op dat moment tegenaan loopt.

In Den Bosch volg je colleges, trainingen, workshops en werk je aan opdrachten uit de praktijk. Je bent verantwoordelijk voor wat je leert en een studieloopbaanbegeleider coacht je hierbij.

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,

Aanmelden Meer informatie