Bouwtechnische Bedrijfskunde voltijd hbo

Voltijdopleiding in Tilburg

Bij de hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg leer je waarom en hoe we bouwen. Dat leer je zowel op school als in de praktijk. Met je voeten in de klei en je blik vooruit.

Op de bouwplaats komt alles bij elkaar. Als bouwmanager houd jij het overzicht. Financiën, planning en kwaliteit, jij zit erbovenop.

Je zorgt ervoor dat mensen veilig werken. Dat overlast voor omwonenden beperkt blijft. In de communicatie houd je rekening met de verschillende belangen. Daarbij heb je oog voor het maatschappelijk belang, waaronder de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's).

Jij

Je hebt een open en onderzoekende houding. Je bent nieuwsgierig naar de toekomst. Afwachten tot je een opdracht krijgt, is niets voor jou. Jij gaat gewoon aan de slag. Je werkt praktijkgericht en ontdekt graag nieuwe manieren om dingen aan te pakken. Kritisch ben je ook, maar je houdt het wel graag positief. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zijn de grote budgetten en de veiligheid van mensen in goede handen.

De opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde

De bouwwereld verandert snel. Duurzaam, energieneutraal en circulair bouwen zijn de uitdagingen van nu. De uitdagingen van de toekomst zijn nog onbekend. Je leert bij Bouwtechnische Bedrijfskunde dus niet alleen alles wat je moet weten om nu een goede bouwprofessional te worden. We leiden je ook op om met de ontwikkelingen mee te groeien. Om nieuwsgierig te blijven. Zo word jij de bouwtechnische professional van morgen.

Ben je geslaagd, dan heb je de titel Bachelor of Science (BSc) behaald.

Kenmerkend voor deze opleiding

Nieuwe opleiding voor studiejaar 2021-2022.

Bij Bouwkunde leer je bouwen. Bij Bouwtechnische Bedrijfskunde leer je vooral hoe je gaat bouwen en waarom.

Kenmerkend voor de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde is de blik op de realisatie en op de toekomst. We gaan bewust minder diep in op de techniek. Bij de hbo-opleiding Bouwtechnische Bouwkunde focus je vooral op bedrijfskunde en innovatie binnen het bouwproces. Daarnaast blijven techniek en basis bouwkunde natuurlijk belangrijk.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie