European Lean Educators Conference over Lean en de toekomst

Een tip voor alle Lean-denkers: ELEC2023! Dit driedaagse congres over lean management vindt plaats van 24 tot en met 26 oktober bij Avans Hogeschool in Den Bosch. 3 dagen lang inspiratie en kennis opdoen, van bekende en minder bekende lean-denkers uit Europa en daar buiten.

Pianiste Iris Hond

Van Nederlandse bodem zijn bijvoorbeeld de keynotes van Mark Hijmans, Senior Manager Operational Excellence van ASML, en Jaap van den Heuvel, emeritus hoogleraar Healthcare Management van de Universiteit van Amsterdam. Samen met de Nederlandse pianiste en songwriter Iris Hond verzorgt de Belgische Jim Lippens, bedenker en grondlegger van 4D Lean, tijdens ELEC een bijzondere Lean-ervaring. Internationale sprekers zijn onder meer Rose Heathcote, Senior Advisor voor Thinking People, en Turnaround Specialist Michael Sanders. Een uniek verhaal deelt Serhii Komberianov, voorzitter van het Lean Institute Ukraine, met de bezoekers van ELEC: hoe Lean management wordt ingezet in een crisissituatie zoals de huidige oorlog in zijn land.

Maatschappelijke uitdagingen

Rode draad door de drie dagen ELEC is de toekomst: Challenging the Future with Lean. Wat kan lean management betekenen voor onze toekomst en de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan? En wat is waarde nou écht? Is dat geld? Of moeten we -met het oog op de toekomst- ook andere waarden toevoegen aan onze bedrijfsprocessen? Op ELEC2023 gaan lean denkers, trainers, coaches, onderzoekers en andere professionals het gesprek met elkaar aan. Wil jij daar ook bij zijn? Koop dan snel je toegangskaart op Home | ELEC 2023 (avans-evenementen.nl)