Ondernemerschap & Retail Management deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

Ondernemerschap & Retail Management gaat over de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Als retail en ondernemend management je interesseert, past deze deeltijdstudie bij jou.

Je bent verkoper in de retail en wilt graag doorgroeien, bijvoorbeeld naar een functie als manager of zelfstandig ondernemer. Met een bachelordiploma Ondernemerschap & Retail management op zak weet je alles over consumentengedrag en hoe je de verkoop beïnvloedt. Je kent alle facetten van bedrijfsvoering en zoekt altijd naar innovatieve mogelijkheden om toekomstgericht en duurzaam te ondernemen.

Jij

In de opleiding Ondernemerschap & Retail Management leg je de basis voor een carrière als zelfstandig ondernemer. Doorzettingsvermogen is nodig; een 4-jarige hbo-opleiding volgen naast je werk is pittig. Zoek je inhoudelijke diepgang, dan zit je goed bij deze studie. De discipline en motivatie die we vragen, geven je uiteindelijk brede carrièrekansen. En kennis en kunde om een retailbedrijf te leiden.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management

Ondernemerschap & Retail Management is een 4-jarige bacheloropleiding en richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Je leert alles over marketing, management en retailmanagement (business-to-consumer). Ook verdiep je je in marktonderzoek en leiderschap, leer je schriftelijk te communiceren en werk je aan je presentatieskills. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

Kenmerkend voor deze opleiding

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van het ondernemerschap. We betrekken het werkveld bij de studie en we kennen elke student persoonlijk, waardoor we kunnen inspelen op jouw ontwikkeling.

Tweejarige opleiding

Als je 4 jaar studeren te lang vindt, kun je ook kiezen voor de tweejarige deeltijdopleiding Ondernemerschap & Retail Management Associate degree. Na het behalen van deze opleiding kun je er alsnog voor kiezen om je hbo-diploma Ondernemerschap & Retail Management te behalen.