Finance & Control voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

Jij bent nieuwsgierig naar de invloed van cijfers op beslissingen van bedrijven. Met de opleiding Finance & Control word je een professional op het gebied van finance en adviseer je het management.

Als financieel specialist overleg je met het management over de aanschaf van een machine. Je geeft advies over kopen of juist leasen. Ook adviseer je over investeringen in duurzame oplossingen en het aantrekken van kapitaal via crowdfunding. Als financieel professional hecht het management grote waarde aan jouw advies.

Jij

Je bent nieuwsgierig. Je vraagt je af hoe organisaties werken en hoe dit tot uiting komt in de (financiële) resultaten. Je hoeft niet uit te blinken in hoofdrekenen, maar je vindt het wel boeiend om in de cijfers te duiken. Die cijfers gebruik je om je verhaal te onderbouwen.

De opleiding Finance & Control

Tijdens de opleiding Finance & Control maak je kennis met de verschillende rollen van de bedrijfseconoom, zoals administrateur, rapporteur, auditor of adviseur. Je krijgt steeds feedback op de presentatie van jouw cijferwerk, hoe je tot een advies komt en hoe je samenwerkt. Je wordt steeds zelfstandiger. De coachende docent zorgt ervoor dat je na het behalen van je diploma als professional aan de slag kunt.

Ben je geslaagd, dan ben je Bachelor of Science (BSc).

Bekijk de video met de reacties van eerstejaarsstudenten op de opdracht van de Efteling.

 

Kenmerkend voor deze opleiding

Je leert alles over processen in een organisatie, die uiteindelijk leiden tot een financieel gezonde organisatie. Het gaat om cijfers en de wereld daarachter. Je leert hoe je plannen van een bedrijf uitdrukt in een begroting en kunt een administratie voeren. Ook ontwikkel je vaardigheden als adviseren en samenwerken. Vanaf dag 1 ga je aan de slag met praktijkvraagstukken, bijvoorbeeld bij de Efteling of Sligro.

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,

Aanmelden Meer informatie