Commerciële Economie Voltijd hbo

Opbouw van de opleiding

Tijdens je studie kun je je specialiseren. Zo kies je bij een aantal opleidingen meteen een richting in de vorm van een major. En bij álle opleidingen ga je, in jaar 3 of 4, je kennis verbreden of verdiepen met een minor. Hieronder vind je de specialisaties van deze opleiding. Je minor mag je ook bij een andere opleiding volgen, tenzij jouw opleiding een verplichte minor heeft.

Modules van deze opleiding

Minor Online Marketing

Er is veel vraag naar kennis over online marketing. Een website heb je zo online gezet. Het gaat veel meer om de vraag hoe je er voor zorgt dat jouw website effectief is.

Meer informatie

Het gaat erom dat je succesvol wordt in online verkoop van je producten en meer bezoekers naar je site trekt. Daarvoor heb je een online marketingstrategie nodig. Veel bedrijven worstelen hiermee. Online marketing is een relatief nieuw vakgebied en trends volgen elkaar in hoog tempo op. Creatief denken en doen is heel belangrijk.

In de minor Online Marketing leer je methoden en technieken om nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen. Ook leer je meer over de verschillende aspecten van internetmarketing. Zoals onlinemarketing, socialmediamarketing, e-mailmarketing en viralmarketing.

Minor International Sales en Accountmanagement

De wereld verandert razendsnel en internationale handel wordt daarbij steeds belangrijker.

Meer informatie

Om de juiste keuzes te kunnen maken in een internationale omgeving moet je kennis hebben van verschillende verkoopstrategieën. Ook moet je kunnen omgaan met verschillende belangen en perspectieven. En dat leer je allemaal in deze minor.

Je doet kennis op van belangrijke verkoopprocessen en -strategieën binnen een internationale commerciële omgeving. En volgt trainingen in verkoopvaardigheden en onderhandelingstechnieken die deze processen positief kunnen beïnvloeden.

Minor Buitenland

Je kunt een half jaar naar het buitenland om een minor te volgen gericht op het bijspijkeren van je talenkennis.

Meer informatie

Kenmerkend voor deze minor is de hoeveelheid aan individuele keuzes. Zo kun je kiezen uit het taalgebied, de cultuur, de school, het studieprogramma en de taal waarin je lessen wilt volgen. Je kunt zelf met een voorstel komen of gebruik maken van het netwerk van de academie.

Minor Doorstroomminor Marketing Management

Je volgt de doorstroomminor Marketing Management aan de Tilburg University. Je kunt binnen 1 jaar je master halen.