Bedrijfskunde Voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Bij Bedrijfskunde leiden we je op tot Business Improver. Je leert een organisatie te veranderen. Jij hebt impact. Je gaat verbeteringen in een organisatie daadwerkelijk aanpakken en realiseren.

In een supermarkt staat een emballage-automaat, maar de verwerking van statiegeldflessen verloopt niet goed. Hoe kan dat en hoe kan het proces worden verbeterd?

2 bedrijven zijn gefuseerd; 1 locatie bevindt zich in Nederland, de andere in Engeland. Ze werken niet goed samen, er zijn communicatieproblemen en de manier van werken verschilt. Jij maakt een plan voor een betere samenwerking en afstemming.

Jij

Je wilt het beste uit organisaties halen. Echt met verbeteringen aan de slag gaan. Bedrijven verder helpen, met lef en doorzettingsvermogen. Je ziet jezelf als verbinder. Je vindt het leuk om problemen op te lossen en te laten zien dat ze ook écht werken. Je bent goed in organiseren. Je bent analytisch, ondernemend. Veelzijdig, kritisch en nieuwsgierig. En je houdt ervan om in teams te werken.

De opleiding Bedrijfskunde

Je bent vanaf dag 1 werkzaam met en in de praktijk en weet waar organisaties behoefte aan hebben. Samen met medestudenten pak jij echte problemen van echte bedrijven aan.

Impact realiseer je ook met vaardigheden. Daarom besteden we ook veel aandacht aan vaardigheden en competenties die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

Ben je geslaagd, dan mag je je Bachelor of Science (BSc) noemen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Persoonlijke ontwikkeling van je talent is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je krijgt bij ons een coach die jou begeleidt bij het maken van keuzes. Kleinschalig, persoonlijk en betrokken. Wij weten écht wie jij bent. 
Verbinding met de praktijk loopt als een rode draad door de opleiding heen. Wij werken veel en nauw samen met bedrijven en je gaat ook zelf met echte problemen aan de slag. Maar we tonen ook onze maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk.

Q&A-sessie met studenten

Bekijk de live Q&A-sessie met studenten die we samen met Scholieren.com organiseerde.

Rondleiding

Bekijk hier hoe ons gebouw eruit ziet, ontdek de faciliteiten en proef de sfeer!

Het studentenleven

Ontdek hoe het leven van een Bedrijfskundestudent eruitziet in deze video:


Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Heb je een vraag?

Stuur ons een e-mail! Of stel je vraag aan een student via Instagram.

Online Open avonden voltijd/duaal 26, 27 en 28 januari

,

Aanmelden Meer informatie