Bedrijfskunde

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jij bent een doener die altijd een oplossing ziet. In de opleiding Bedrijfskunde, voorheen Bedrijfskunde MER, leer je hoe je verbeteringen bij een organisatie echt in gang zet.

Een bouwbedrijf wil zijn gereedschap beter beheren. Zodat alleen nog goedgekeurd gereedschap meegegeven wordt. Duidelijk is aan wie. Ondersteund door een handig systeem. Jij analyseert het proces en doet verbetersuggesties. Met jouw kennis en vaardigheid spoor je de knelpunten op. En geeft opties waar iedereen blij van wordt. Bouwvakkers. Materiaalbeheerders. En leidinggevenden.

Deze opleiding is gekozen tot de beste opleiding Bedrijfskunde, door Keuzegids Hbo 2019. 

Jij

Je wilt het beste uit organisaties halen. Echt aan verbetering werken. Organisaties verder helpen. Je ziet jezelf als verbinder. Je vindt het leuk om problemen op te lossen en te laten zien dat je oplossingen werken. Je bent goed in organiseren. En je houdt ervan om in een team te werken. Je bent analytisch. Veelzijdig en nieuwsgierig.

De opleiding Bedrijfskunde

Je verdiept je in alle aspecten van bedrijven. Van cultuur en samenwerking tot processen en informatie. Je doet kennis op en leert steeds de vaardigheden die je nodig hebt. Zoals presenteren of brainstormen. De onderwerpen waar je aan werkt, komen rechtstreeks uit de praktijk. Zo leer je vanaf dag 1 hoe je een bedrijf verbetert.

Ben je geslaagd, dan mag je je Bachelor of Science (BSc) noemen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Bij Bedrijfskunde groei je uit tot een business improver. Je leert niet alleen adviseren, maar ook zorgen dat een bedrijf met jouw ideeën aan de slag gaat. Je doet projecten met je medestudenten. En werkt het hele jaar met je coach aan je professionele ontwikkeling. Je loopt mee bij bedrijven, werkt aan je international skills en wordt getraind in de vaardigheden die je nodig hebt.

Deze opleiding is gekozen tot de beste opleiding Bedrijfskunde, door Keuzegids Hbo 2019.

Ontdek hoe het leven van een Bedrijfskundestudent eruitziet in deze video:

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Open dag 9 november 2019

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie