Technische Bedrijfskunde voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Technische Bedrijfskunde staat garant voor uitdaging. Je leert de organisatorische, financiële en technische aspecten van een bedrijf. Over mogelijke verbeteringen leer je te adviseren.

Bedrijven moeten concurrerend werken. Ze denken na hoe bedrijfsprocessen sneller en goedkoper kunnen. Daar hebben ze jou voor nodig. Jij bedenkt toekomstbestendige oplossingen en begeleidt de invoering daarvan. 

Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Technische Bedrijfskunde van Nederland, door Keuzegids Hbo 2021. 

Jij

Jij vindt het interessant om te weten hoe producten tot stand komen. Je doorziet hoe productieprocessen werken. En bedenkt duurzame oplossingen voor bedrijven. Je bent een puzzelaar die uitdagingen niet uit de weg gaat. Ook vind je het leuk om de door jou voorgestelde veranderingen te organiseren.

De opleiding Technische Bedrijfskunde

Je leert bedrijven te doorzien. Krijgt vakken als bedrijfskunde, economie en techniek. Je verbetert kwaliteit, voorkomt verspillingen en bedenkt duurzame oplossingen. Rekening houdend met medewerkers, leveranciers en klanten. Je leert mensen, machines en materiaal in een productieomgeving goed op elkaar af te stemmen. En werkt in projectgroepen aan echte opdrachten voor bedrijven, zoals Coca-Cola, ASML, Ahrend en Hyster-Yale.

Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht en je behaalt je Bachelor of Science.

Kenmerkend voor deze opleiding

Je werkt vanaf je eerste dag aan bedrijfsproblemen. In groepsverband spoor je problemen op en bedenk je slimme oplossingen. Je ontwikkelt je tot een bedreven adviseur voor bedrijfsproblemen.

Technische Bedrijfskunde scoort al jaren goed in de Nationale Studenten Enquête. Onze studenten zijn tevreden. 


Stel je vragen

over de opleiding:
stel je vragen over de opleiding via Instagram. Je krijgt antwoord van een van de studenten.
aan ons onderwijsbureau:
stel je vragen over de lessen of over studiekeuze via aii-onderwijsbureau@avans.nl of WhatsApp 06 - 18 57 91 66.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie