Technische Bedrijfskunde voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch en Tilburg

Bij de opleiding Technische Bedrijfskunde leer je over organisatorische, financiële, commerciële en (ICT-) technische bedrijfsprocessen. Je realiseert procesverbeteringen en duurzame innovaties.

Bij bedrijven onderzoek jij hoe de kwaliteit en snelheid van processen omhoog kunnen en de kosten omlaag. Je ontwikkelt je tijdens de opleiding Technische Bedrijfskunde op meerdere vakgebieden. Van (ICT-)techniek tot economie. Van organisatiekunde tot projectmanagement. Je adviseert bedrijven over manieren om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Je ondersteunt bedrijven om innovatieve, duurzame oplossingen te realiseren.

De opleiding in Den Bosch is volgens de Keuzegids Hbo 2022 niet alleen een topopleiding, maar ook de beste opleiding Technische Bouwkunde van Nederland. De opleiding in Tilburg is volgens diezelfde keuzegids óók een topopleiding.

Jij

Jij bent technisch aangelegd én gaat goed met mensen om. Je bent analytisch en vindingrijk. Adviseren over verbeteringen of innovaties en deze implementeren vind je leuk. Je lost graag problemen op, bent nieuwsgierig en bloeit op bij uitdagingen: een puzzelaar. Je kunt je ideeën goed overbrengen. Je doet dit van hoog tot laag in de organisatie en werkt graag samen.

Herken jij je in deze kenmerken? Dan is deze hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde echt wat voor jou.

De opleiding Technische Bedrijfskunde

Je krijgt vakken als bedrijfskunde, bedrijfseconomie, marketing, productietechniek, logistiek en ICT. Die kennis pas je direct toe in de praktijk, want je werkt in projectgroepen aan echte opdrachten voor bedrijven, zoals Coca-Cola en ASML. Je krijgt de titel Bachelor of Science. Als je klaar bent met de hbo-studie Technische Bedrijfskunde kun je uit een groot aantal functies kiezen.

Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht en je behaalt je Bachelor of Science.

Kenmerkend voor deze opleiding

Je werkt vanaf je eerste dag aan bedrijfsproblemen. In groepsverband spoor je problemen op en bedenk je slimme oplossingen. Je ontwikkelt je tot een bedreven adviseur voor bedrijfsproblemen.

Technische Bedrijfskunde scoort al jaren goed in de Nationale Studenten Enquête. Onze studenten zijn tevreden.

Stel je vragen

over de opleiding:
stel je vragen over de opleiding via Instagram. Je krijgt antwoord van een van de studenten.
aan ons academiebureau:
stel je vragen over de lessen of over studiekeuze via academiebureau.AII@avans.nl of WhatsApp 06 - 18 57 91 66.

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,