Ondernemerschap & Retail Management voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Je droomt van ondernemen in een dynamische omgeving, zoals retail. Met Ondernemerschap & Retail Management (ORM) geef je je carrière een vliegende start.

Je werkt als online marketeer en zet jouw kennis van database marketing in. Of je gaat aan de slag als zelfstandig ondernemer, salesmanager of inkoper.

Jij

Jij bent flexibel en ondernemend. Je hebt doorzettingsvermogen. Je maakt makkelijk contact met anderen en bent gericht op samenwerken. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en gaat daar creatief mee om. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Succesvol ondernemen of managen in een dynamische (retail)omgeving is jouw passie. Je wilt het verschil maken. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management

Samen met het bedrijfsleven onderzoek en realiseer je innovatieve mogelijkheden om toekomstgericht en duurzaam te ondernemen. Je leert over consumentengedrag, retailmarketing, bedrijfsvoering, leidinggeven en nieuwe ontwikkelingen. En hoe je inspeelt op trends in online marketing of e-commerce. Wij zijn gecertificeerd als e-Academy. Dit betekent dat de opleiding ORM up-to-date is en aansluit bij het werkveld.

Na je afstuderen ben je Bachelor of Science (BSc).

Wil je liever leren en werken combineren? Kijk dan onze Associate degree.


 

Neem ook eens virtueel een kijkje bij Avans! 

Kenmerkend voor deze opleiding

De focus ligt op retailmanagement. Je leert managen en voert projecten uit voor opdrachtgevers uit de praktijk. Je leert op een duurzame manier bij te dragen aan de samenleving en de toekomst van retail. Je lost vraagstukken op en houdt rekening met de impact op de omgeving. Nu en in de toekomst. Dit vraagt om een kritische en nieuwsgierige houding, multidisciplinair samenwerken en creativiteit.

Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Ondernemerschap & Retail Management, door Keuzegids Hbo 2020.
 

 

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie