Ondernemerschap & Retail Management duaal hbo

Duaalopleiding in 's-Hertogenbosch

Je droomt van een eigen bedrijf. Met de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management, start je je carrière in retail. Werken en leren combineer je.

Je bent ondernemer in de retailbranche. Je geeft leiding aan een bedrijf. Of je werkt als manager bij een winkelketen. Als ondernemer ken je alle facetten van bedrijfsvoering. Je kent je bedrijf door en door. Jij draagt de verantwoordelijkheid. Dat is zwaar. Maar levert ook veel voldoening op. Ondernemerschap & Retail Management 's-Hertogenbosch is de retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij

Jij bent ambitieus en ondernemend. Je hebt doorzettingsvermogen en geeft leiding. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Je leidt een eigen afdeling of een (franchise)onderneming. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management

Ondernemersvaardigheden zijn belangrijk voor jou als ondernemer in opleiding. Je versterkt je leidinggevende capaciteiten, je verkooptechnieken en je creativiteit. Je leert managen en ondernemen in de retailsector. Volgt les in retailmanagement en retailmarketing. Je combineert je opleiding met een betaalde baan. Je werkt 3 tot 4 dagen per week. En gaat 1 lesdag per week naar school.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science (BSc) voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

In 's-Hertogenbosch ligt de focus op retailmanagement. Je wordt uitgedaagd op een duurzame manier bij te dragen aan de samenleving en de toekomst van de retail. Je lost vraagstukken op en houdt rekening met de impact op de omgeving. Nu en in de toekomst. De eerste 2 jaar volg je het duale Associate degree-programma. Daarna volg je het duale bachelorprogramma. Je kunt ook in het duale bachelorprogramma instromen na 2 jaar voltijd Ondernemerschap & Retail Management.