Ondernemerschap & Retail Management

Voltijdopleiding in Breda

Voltijdopleiding in Breda

Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. Met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (ORM), voorheen Small Business en Retail Management, word je zelfstandig ondernemer.

Na de opleiding ORM start je een eigen bedrijf. Of doe je ervaring op in het bedrijfsleven om daarna voor jezelf te beginnen. Je neemt hoe dan ook de touwtjes in handen.

Jij

Jij bent marktgericht en creatief. Je hebt doorzettingsvermogen en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en wilt verantwoordelijk zijn voor het succes van je bedrijf. Een eigen bedrijf managen is jouw ambitie. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management

Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt als ondernemer. De vakken en lesvormen dagen je uit. Een lerende en onderzoekende houding is belangrijk. Wat je leert pas je meteen toe in de praktijk met actuele projecten waarin ondernemerschap centraal staat. In een coachende rol stellen docenten vragen en zoek jij de antwoorden. Je geeft zelf vorm aan je opleiding.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

In Breda ligt de focus op ondernemerschap. Tijdens de opleiding ORM start je een eigen bedrijf. En leer je alle facetten van het ondernemerschap. In 's-Hertogenbosch staat retail management centraal: het managen van een winkelbedrijf.

Lees het online magazine vol met verhalen van studenten en oud-studenten. Maar ook docenten vertellen je meer over de opleiding, over het vak wat ze jou geven.


Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

 

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie