International Business

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

International Business, voorheen International Business and Languages, bereidt je voor op internationaal zakendoen. Je wordt een wereldburger met kennis van talen, culturen en internationale economie.

Een Nederlands bedrijf produceert bakfietsen. Ze willen de Duitse markt op. Jij onderzoekt als exportmedewerker de mogelijkheden om de bakfietsen daar te introduceren en doet concrete aanbevelingen.

Jij

Je bent avontuurlijk, ondernemend en commercieel. De economie boeit jou, net als andere culturen. Je bent internationaal georiënteerd en hebt een talenknobbel. Vanuit die passie wil je graag samenwerken met mensen uit verschillende landen.

De opleiding International Business

Je leert ondernemen en volgt les in marketing, communicatie, sales, cultuur en financieel management. De opleiding is internationaal gericht en talen zijn erg belangrijk. Naast Engels kies je 2 andere talen: Frans, Spaans of Duits. Vanaf het derde jaar zijn al je lessen in het Engels. Je loopt een half jaar stage in het buitenland en je volgt een minor aan een buitenlandse universiteit. Je kunt ook afstuderen in het buitenland.

Als je slaagt ben je Bachelor of Business Administration (BBA).

Kenmerkend voor deze opleiding

Wij hebben intensief contact met onze studenten en benaderen ze op een persoonlijke manier. Daarnaast hebben we ook goede contacten met exportbedrijven in de regio. De opleiding trekt ook internationale studenten. Onze studenten ervaren de samenwerking met hen als een pluspunt. Zelf kun je ook anderhalf jaar van je opleiding in het buitenland doorbrengen.

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf) en de verschillen tussen International Business in Den Bosch en de opleiding in Breda (pdf).

Stel je vragen 

over de opleiding aan student Sunny
via Whatsapp : 06 - 82 70 50 58
over toelating aan de instroomcoördinator
via instroom.amib@avans.nl.

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie