Human Resource Management

Voltijdopleiding in Breda

Voltijdopleiding in Breda

Je gelooft in de kracht van mensen en organisaties. Met de opleiding HRM leer je om mens en organisatie duurzaam te laten ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Dat doe je met oog voor de omgeving.

Als human-resourcesprofessional weet je alles van werving en selectie, opleiding en beoordeling. Je zet je in om medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren en doet er alles aan om hun motivatie op peil te houden. Ook help je organisaties om zich aan te passen aan hun omgeving. Je signaleert trends op de arbeidsmarkt en zet die op de juiste manier in. 

Deze opleiding behoort tot de beste opleidingen Human Resource Management van Nederland door Keuzegids Hbo 2020. 

Jij

Je bent ondernemend en bepaalt graag zelf wat je leert. Zelf zoeken naar antwoorden gaat je goed af. Je bekijkt vraagstukken het liefst vanuit verschillende invalshoeken en bedenkt innovatieve oplossingen. Hierbij sta je open voor andere meningen, maar je hebt genoeg lef om je eigen visie neer te zetten. Je kunt zakelijk zijn. Maar ook sociaal. Je bent creatief, communicatief sterk en kritisch.

De opleiding Human Resource Management

HRM bevindt zich op het snijvlak tussen mens en business en is continu in beweging.

 

Om aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen werk je vooral aan praktijkopdrachten bij organisaties. Je bestudeert bijvoorbeeld een reorganisatie of je ontwerpt een recruitmentcampagne. Na je opleiding kun je medewerkers en managers adviseren over training en coaching, recruitment en cultuurverandering.

Na de opleiding ben je Bachelor of Arts (BA).

Kenmerkend voor deze opleiding

Bij HRM zijn de studenten verantwoordelijk voor de leerroute. De docent ondersteunt als coach het leerproces. Onderwijs zonder boekenlijst, colleges en tentamens dus. Maar met workshops en sparringsessies met een docentcoach of ouderejaarsstudenten over dingen waar je tegenaan loopt in de praktijk. Deze manier van onderwijs daagt je uit om je eigen leervraag te formuleren. Coaches ondersteunen je bij je zoektocht naar antwoorden. Ze stimuleren je om out-of-the-box te denken en creatief te zijn.

 

In dit digitaal magazine staan video's van studenten van de opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Finance & Control en Human Resource Management in Breda.Online Open avonden

Op dinsdag 31 maart, woensdag 1 april en donderdag 2 april organiseerde Avans Open avonden. Heb je de online Open avond van deze opleiding gemist? Bekijk dan hier de presentatie.

 

Studenten vertellen over de opleiding HRM:

 

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via WhatsApp!
(088 525 58 52)