Human Resource Management voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda

Je gelooft in de kracht van mensen en organisaties. Met de opleiding HRM leer je om mens en organisatie duurzaam te laten ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Dat doe je met oog voor de omgeving.

Als human-resourcesprofessional weet je alles van werving en selectie, opleiding en beoordeling. Je zet je in om medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren en doet er alles aan om hun motivatie op peil te houden. Ook help je organisaties om zich aan te passen aan hun omgeving. Je signaleert trends op de arbeidsmarkt en zet die op de juiste manier in. 

Deze opleiding behoort tot de beste opleidingen Human Resource Management van Nederland door Keuzegids Hbo 2022. 

Jij

Je bent ondernemend en bepaalt graag zelf wat je leert. Zelf zoeken naar antwoorden gaat je goed af. Je bekijkt vraagstukken het liefst vanuit verschillende invalshoeken en bedenkt innovatieve oplossingen. Hierbij sta je open voor andere meningen, maar je hebt genoeg lef om je eigen visie neer te zetten. Je kunt zakelijk zijn. Maar ook sociaal. Je bent creatief, communicatief sterk en kritisch.

De opleiding Human Resource Management

HRM bevindt zich op het snijvlak tussen mens en business en is continu in beweging.

 

Om aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen werk je tijdens de opleiding vooral aan praktijkopdrachten bij organisaties. Je bestudeert bijvoorbeeld een reorganisatie bij een bouwbedrijf of je ontwerpt een recruitmentcampagne voor een ziekenhuis. Na je opleiding kun je medewerkers en managers adviseren over bijvoorbeeld training, recruitment en cultuurverandering.

Na de opleiding ben je Bachelor of Arts (BBA).

Kenmerkend voor deze opleiding

Bij HRM zijn de studenten verantwoordelijk voor de leerroute. De docent ondersteunt als coach het leerproces. Onderwijs zonder boekenlijst, colleges en tentamens dus. Maar met workshops en sparringsessies met een docentcoach of ouderejaarsstudenten over dingen waar je tegenaan loopt in de praktijk. Deze manier van onderwijs daagt je uit om je eigen leervraag te formuleren. Coaches ondersteunen je bij je zoektocht naar antwoorden. Ze stimuleren je om out-of-the-box te denken en creatief te zijn.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie