Human Resource Management deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

De deeltijdopleiding Human Resource Management richt zich op zowel mensen als op organisatiedoelen. Als HR-professional heb je een beleidsondersteunende en adviserende rol.

Je werkt bij voorkeur al op een HR-afdeling en je wilt je graag verdiepen in deze werkomgeving die voor elke organisatie zo belangrijk is. De deeltijdopleiding HRM is de ideale opstap naar een verantwoordelijke functie in de HR op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Binnen of buiten de organisatie waar je nu werkt.

Jij

Je bent sociaal en werkt graag met mensen. Ook ben je zakelijk en niet bang voor cijfers. Een 4-jarige bacheloropleiding volgen naast je werk en privé is niet niks. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, discipline en motivatie. Maar aan het eind van de rit heb je je carrièrekansen gigantisch verbreed en staat niets je in de weg om de baan te bemachtigen waar je hart naar uitgaat.

De opleiding Human Resource Management

De deeltijdopleiding Human Resource Management is heel afwisselend. Praktijkopdrachten vormen daarbij een belangrijk onderdeel. Je verwerft niet alleen theoretische kennis, je richt je ook op persoonlijke vaardigheden. Denk aan presenteren, organiseren en communiceren. Je legt steeds de relatie tussen de opleiding en de praktijk. Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor or Arts voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

Voor de deeltijdopleiding HRM adviseren wij je om eerst te starten met de 2-jarige opleiding Ad Human Resource Management. Daarna stroom je naadloos door naar jaar 3 en 4 van de bacheloropleiding Human Resource Management. Het voordeel hiervan is dat je in 2 plus 2 jaar een volwaardige bacheloropleiding afrondt en op de helft ervan al een tussentijds diploma behaalt.

 

Tweejarige opleiding

Als je 4 jaar studeren te lang vindt, kun je ook kiezen voor de tweejarige deeltijdopleiding Human Resource Management Associate degree. Na het behalen van deze opleiding kun je er alsnog voor kiezen om je hbo-diploma Human Resource Management te behalen.