HBO-Verpleegkunde

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.

Lotte werkt als wijkverpleegkundige. Halima coördineert en verleent zorg in het ziekenhuis. Pieter begeleidt ouders op het consultatiebureau. Jeanette is kwaliteitsadviseur in een zorg- en behandelcentrum. Zo hebben HBO-Verpleegkundigen een veelzijdig beroep.

Jij

Je werkt graag met mensen. Je werk draait om deskundige zorg maar ook om mensen en vertrouwen. De kwaliteit van leven van de cliënt staat bovenaan jouw prioriteitenlijst. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Een volle, afwisselende en onvoorspelbare dag, daar kan jij wel tegen. Je werkt prima samen. Met andere verpleegkundigen, andere disciplines en met de cliënt en zijn omgeving. Je bent niet bang om kritisch naar jezelf te kijken. En haalt het beste uit jezelf.

De opleiding HBO-Verpleegkunde

Je wordt opgeleid tot generalistisch verpleegkundige. In de eerste jaren van de opleiding volg je een breed programma. In de jaren daarna maak je ook eigen keuzes. Bijvoorbeeld over gezond gedrag, multidisciplinair samenwerken of het bevorderen van veiligheid en kwaliteit. Tijdens de afstudeerfase laat je zowel in de praktijk als op school zien dat je over alle competenties van een HBO-verpleegkundige beschikt. Na je opleiding mag je je Bachelor of Science noemen.

Open dag 9 november 2019

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Meer informatie