Communication & Multimedia Design voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je ontwerpt bij Communication & Multimedia Design voor de media van vandaag. Je experimenteert met de media van de toekomst.

Een festival wil een nieuwe site. Jij doet een voorstel voor een communicatiecampagne via mobiel. De overheid start een campagne over gezond eten. Jij bedenkt een serious game in 3D. Jij bent spin in het web bij de ontwikkeling van de mediatoepassingen van de toekomst.

Jij

Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt feeling voor nieuwe ontwikkelingen. En je bent niet bang voor techniek. Je experimenteert ermee. Je zoekt graag oplossingen en je bent enthousiast over nieuwe dingen. Ook kun je goed organiseren en presenteren en je bent sociaal en zelfstandig. Daarnaast hou je van afwisseling. En je hebt oog voor detail.

De opleiding Communication & Multimedia Design

De opleiding is net zo veelzijdig als jij. Jij ontwerpt interactieve producten, diensten en belevingen. Applicaties die werkgevers vaak nog niet kennen. Je kiest voor webdesign, vormgeving of digital media. Voor kunst of techniek. Je houdt rekening met de maatschappelijke impact. Je leert via opdrachten en excursies. Maakt een tentoonstelling. En oefent in de werkplaats. Je leert over communicatie, interactie en strategie. En je werkt aan projecten. Bijvoorbeeld over Big Data.

Lees meer over deze en andere opleidingen uit het domein Creative Technologies. 

Ben je geslaagd, dan behaal je de titel Bachelor of Science (BSc).

Kenmerkend voor deze opleiding

Tijdens de opleiding Communicatie & Multimedia Design Den Bosch ontwikkel je 8 competenties. Je krijgt les van docenten uit de vakgebieden informatie en techniek, communicatie & multimedia en vormgeving. Bij de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Breda krijg je hetzelfde diploma en leer je dezelfde competenties, maar de invulling van het lesprogramma en de lesvormen zijn anders.

Faciliteiten

In ons medialab vind je de faciliteiten die je nodig hebt tijdens je opleiding. Zoals Apple- en Windows-computers, een film- en fotostudio, een houtwerkplaats, een grootformaatprinter en een 3D-printer. En een snijplotter en lasersnijder. Je kunt er ook speciale apparatuur lenen. Denk aan elektronica, audioapparatuur en camera's.

Stel je vragen

over de opleiding:
stel je vragen over de opleiding via Instagram. Je krijgt antwoord van een van de studenten.
aan ons academiebureau: 
stel je vragen over de lessen of over studiekeuze via academiebureau.AII@avans.nl of WhatsApp 06 - 18 57 91 66.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie