Communication & Multimedia Design

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

De wereld van nieuwe media fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je ontwerpt bij Communication & Multimedia Design voor de media van vandaag. Je experimenteert met de media van de toekomst.

Een festival wil een nieuwe site. Jij doet een voorstel voor een communicatiecampagne via mobiel. De overheid start een campagne over gezond eten. Jij bedenkt een serious game in 3D. Een omroep vraagt je mee te denken over een nieuw interactief televisieconcept. Jij bent spin in het web bij de ontwikkeling van de mediatoepassingen van de toekomst.

Jij

Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt feeling voor nieuwe ontwikkelingen. En bent niet bang voor techniek. Je experimenteert ermee. Je zoekt graag oplossingen. Bent enthousiast over nieuwe dingen. Kunt goed organiseren en presenteren. Bent sociaal en zelfstandig. Houdt van afwisseling. En hebt oog voor detail.

De opleiding Communication & Multimedia Design

De opleiding is net zo veelzijdig als jij. Jij ontwerpt interactieve producten, diensten en belevingen. Applicaties die werkgevers vaak nog niet kennen. Je kiest voor webdesign, vormgeving of digital media. Voor kunst of techniek. Je houdt rekening met de maatschappelijke impact. Je leert via opdrachten en excursies. Maakt een tentoonstelling. En oefent in de werkplaats. Je leert over communicatie, interactie en strategie.

Lees meer over deze en andere opleidingen uit het domein Creative Technologies. 

Ben je geslaagd, dan behaal je de titel Bachelor of Science (BSc).

Kenmerkend voor deze opleiding

Je volgt de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Breda of 's-Hertogenbosch. De eerste collegejaren zijn gelijk op beide locaties. Het derde jaar doe je in 's-Hertogenbosch eerst een stage. Daarna volg je de verdieping. In Breda is dit omgekeerd. Je krijgt les van docenten uit de vakgebieden informatie en techniek, communicatie en multimedia vormgeving.

Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Communication & Multimedia Design, door weekblad Elsevier 2017 en door Keuzegids Hbo 2018.

Faciliteiten

In ons medialab vind je de faciliteiten die je nodig hebt tijdens je opleiding. Zoals Apple- en Windows-computers, een film- en fotostudio, een houtwerkplaats, een grootformaatprinter en een 3D-printer. En een snijplotter en lasersnijder. Je kunt er ook speciale apparatuur lenen. Denk aan elektronica, audio-apparatuur en camera's.

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie