Communication & Multimedia Design voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda

De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je experimenteert bij de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) met de media van de toekomst.

Bij de opleiding CMD Breda leer je de antwoorden te zoeken op de vaak complexe vraagstukken in de onbekende wereld van morgen. En je leert antwoorden te geven op vragen die juist niet gesteld zijn. Als jij de ambitie en 'drive' in je hebt om die antwoorden te zoeken én te vinden, dan biedt CMD Breda jou de meest inspirerende en innoverende opleiding in het vakgebied. Dat maakt jou gewild bij bedrijven en organisaties die bewust investeren in innovatie.

Jij

Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt een fascinatie voor nieuwe media. Je hebt affiniteit met technologie, echter je hoeft zeker geen techneut te zijn om de studie CMD met succes te kunnen doorlopen. Je hebt oog voor detail, bent kritisch en analytisch sterk.

De opleiding Communication & Multimedia Design

De opleiding is net zo veelzijdig als jij. Een mix van wetenschap, kunst, design en engineering. En je komt alles te weten over communicatie, interactie en strategie. Je doet projecten en opdrachten. Gaat op excursie. Je experimenteert in de werkplaats en exposeert je eigen werk.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Lees meer over deze en andere opleidingen uit het domein Creative Technologies.

Kenmerkend voor deze opleiding

Het onderwijs bij CMD Breda is gebouwd op 4 hoofdpijlers: Technology, Human, Story en VOID. Hierin staan de relaties tussen mens & technologie, mens & maatschappij, mens & media en onbenutte designruimte centraal. Je krijgt les van docenten uit de vakgebieden informatie en techniek, communicatie & multimedia en vormgeving.

Bij de opleiding CMD in Den Bosch krijg je hetzelfde diploma en leer je dezelfde competenties, maar de invulling van het lesprogramma en de lesvormen zijn anders.

Faciliteiten

In ons medialab vind je de faciliteiten die je nodig hebt tijdens je opleiding. Zoals Apple- en Windowscomputers, een film- en fotostudio, een houtwerkplaats, een grootformaatprinter, een 3D-printer, een snijplotter en een lasersnijder. Je kunt er ook apparatuur lenen zoals audioapparatuur en camera's.
 

Stel je vragen

over de opleiding en toelating aan de instroomcoördinator

via instroom.CMD.breda@avans.nl of Whatsapp 06 – 10 92 50 09

 

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie