Communication & Multimedia Design

Voltijdopleiding in Breda

Voltijdopleiding in Breda

De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je experimenteert bij de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) met de media van de toekomst.

Als strategische duizendpoot bedenk en ontwikkel je waardevolle innovaties. Een virtual reality experience waarin je ervaart hoe het is om als vluchteling in Calais te overleven. Een serious game in 3D over gezond eten. Een communicatiecampagne via mobiel voor een festival. Of een app die ondersteuning biedt aan mensen met psychische problemen.

Jij

Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt een fascinatie voor nieuwe media. En bent niet bang voor techniek. Je zoekt graag inventieve oplossingen voor grote en kleine problemen. Je kunt goed communiceren en samenwerken. Hebt oog voor detail, bent kritisch en analytisch sterk. Afwisseling vind je belangrijk.

De opleiding Communication & Multimedia Design

De opleiding is net zo veelzijdig als jij. Een mix van wetenschap, kunst, design en engineering. Je leert om deze disciplines met elkaar te verbinden. En je komt alles te weten over communicatie, interactie en strategie. Jij ontwerpt interactieve producten en diensten die werkgevers vaak nog niet kennen. Je doet projecten en opdrachten. Gaat op excursie. Je experimenteert in de werkplaats en exposeert je eigen werk.

Lees meer over deze en andere opleidingen uit het domein Creative Technologies.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

Je volgt de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Breda of 's-Hertogenbosch. De eerste collegejaren zijn gelijk op beide locaties. Het derde jaar volg je in Breda eerst de verdieping, daarna loop je stage. In 's-Hertogenbosch is dit omgekeerd.

Je krijgt les van docenten uit de vakgebieden informatie en techniek, communicatie en multimedia vormgeving.

Faciliteiten

In ons medialab vind je de faciliteiten die je nodig hebt tijdens je opleiding. Zoals Apple- en Windowscomputers, een film- en fotostudio, een houtwerkplaats, een grootformaatprinter en een 3D-printer. En een snijplotter en lasersnijder. Je kunt er ook speciale apparatuur lenen. Denk aan elektronica, audio-apparatuur en camera's.

Stel je vragen

over de opleiding en toelating aan de instroomcoördinator

via info.CMD.breda@avans.nl of Whatsapp 06 -  20 58 45 84

 

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie