Business IT & Management voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda

Bij de opleiding Business IT & Management leer je een brug te slaan tussen ICT-techniek, organisaties en medewerkers. Bij elke verandering in het bedrijfsproces houd je rekening met deze 3 partijen.

Je brengt de bedrijfsprocessen van een verzekeraar in kaart. Ontwikkelt een klantgericht contentmanagementsysteem. Of voert een ERP-systeem in waar iedereen blij mee is. Omdat je met alles rekening houdt: financiën, communicatie, testen en scholing van medewerkers. Je bent internationaal georiënteerd en plaatst nieuwe ontwikkelingen in het perspectief van duurzaamheid of maatschappelijke waarden, normen en ethische dilemma's.

Jij

Met jouw scherpe oog voor bedrijfsprocessen, software en informatiesystemen trek je elk IT-traject naar een hoger plan. Je doet vooronderzoek, stelt een pakket van eisen op en plant de implementatie. Want jij weet welke invloed oplossingen kunnen hebben. Mensen moeten hun werk vaak anders gaan doen. Gelukkig heb jij het talent om hen mee te nemen in die verandering.

De opleiding Business IT & Management

In de opleiding leer je alles over het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Als je klaar bent met Business IT & Management ben je Bachelor of Science. En met de unieke combinatie van Bedrijfskunde en Informatica heb je straks zó een baan. Want jij bent in staat om de gevolgen te overzien van je werk, bijvoorbeeld op het gebied van ethiek, maatschappelijke omgeving en duurzaamheid.

Kenmerkend voor deze opleiding

Duurzaamheid is in het hele opleidingsprogramma verwerkt. Je leert technologie en communicatie in te zetten bij het duurzaam en bedrijfsmatig oplossen van problemen voor de samenleving.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie