Business Innovation

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jouw start bij Business Innovation Den Bosch

Nog even en dan start je als student bij onze opleiding. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Een nieuwe fase in je leven breekt aan. Je gaat nieuwe dingen leren. Komt voor nieuwe uitdagingen te staan. En je gaat nieuwe vrienden maken. Een goede start is belangrijk en wij doen er alles aan om jou die goede start te bezorgen.

Door de maatregelen rondom het coronavirus moeten we het dit jaar alleen anders aanpakken dan in andere jaren. De maatregelen veranderen steeds en wij passen ons programma aan op wat wel en niet mag. Daardoor kunnen we je nog niet precies vertellen hoe de start van je opleiding eruit gaat zien. Op deze pagina houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Als er nieuwe informatie beschikbaar is, vind je die hier. 

Goed om te weten

Zeker in de eerste periode van het nieuwe studiejaar zal het onderwijs een combinatie zijn van lessen onlinen en lessen op locatie. We doen bovendien ons best om ervoor te zorgen dat jij je studiegenoten waar mogelijk ook in het echt kunt ontmoeten.

Introductie/start opleiding

Donderdag 27 en vrijdag 28 augustus,  dus vóór de startdatum van de opleiding Business Innovation, vindt onze introductie voor nieuwe studenten plaats. Dit jaar verloopt de introductie vanwege corona anders dan voorheen. Hij bestaat uit een digitale intro op de eerste dag en een tweede dag live op locatie. Waarbij je je klasgenoten leert kennen en samen met je projectgroepje - waar je het eerste blok veel mee optrekt - een aantal leuke activiteiten uitvoert. Kortom de introductie betekent: relevante informatie, kennismaking met mede studenten en veel lol. Zorg dat je er bij bent! In juli ontvang je per mail de uitgebreide programmabeschrijving. 

Praktische zaken

Voor wie het gemist heeft, staat hier het jaarrooster 2020/2021. Boeken voor het eerste half jaar zijn te bestellen via Studystore. Kijk in je mail voor een toelichting hierop. Of neem contact op met het academiebureau van Business Innovation wanneer je deze mail hebt gemist. 


Het onderwijs vindt zoveel mogelijk plaats op locatie bij Avans hogeschool aan de Onderwijsboulevard 215 in ’s-Hertogenbosch. Zeker ook het contact met je studieloopbaanbegeleider en met je projectgroepje. Vanwege de coronabeperking start het komend schooljaar met blended onderwijs en is er dus ook nog veel online les. Dit gebeurt doorgaans via Teams. Hoe dat in zijn werk gaat, krijg je allemaal uitgelegd. We streven er naar om je in juli – samen met de informatie over de introductie – ook een app toe te sturen met allerlei informatie over hoe (deels online) op te starten.

Belangrijke data

Heb je je via studylink aangemeld bij de opleiding? Dan krijg je begin juni de welkomstmail met onder andere het jaarrooster van komend schooljaar. Half juni is de boekenlijst gereed. Ook deze wordt per mail toegestuurd. Hierin staat ook opgenomen hoe je wensen ten aanzien van de klassenindeling kunt doorgeven. Mis ook zeker het toegestuurde online magazine niet! Dat geeft een goed kijkje in de opleiding. 


Eind juni ontvang je de boardingpass om op dinsdag 30 juni van 13 tot 14 uur online in te checken voor een vliegende start. Je maakt dan vast op ludieke wijze kennis met elkaar. En docenten lichten toe hoe de introductie en de start van het nieuwe schooljaar er uit gaan zien. 
Na de introductie start op maandag 31 augustus de eerste lesdag.

Contact

Naast het online contact bij de intake en de kennismakingssessie, krijg je de informatie die je nodig hebt per mail toegestuurd. Houd je mailbox dus goed in de gaten! We gebruiken het mailadres waarmee je je bij Studielink hebt ingeschreven. In studielink zie je bij de actiepunten ook wat je moet doen om je inschrijving compleet te maken. Onder andere de tijdige betaling van het collegegeld is belangrijk om op code 4 te komen staan. Alleen met deze code mag je in het nieuwe schooljaar daadwerkelijk starten. 
Voor vragen over je instroom kun je – met uitzondering van 17 juli t/m 15 augustus - terecht bij David van Dinther als instroomcoördinator, via instroom.aomi@avans.nl Heb je nog vragen over de intake, introductie of praktische zaken, dan bel of mail naar het Academiebureau van Business Innovation, mail: asp.aomi@avans.nl of telefoonnummer 088-5256760. Hier is de hele zomer iemand bereikbaar.

Video van een student

Om alvast in de sfeer te komen, laat Floor je graag het volgende filmpje zien: Een dag uit het leven van een student Business Innovation. Bekijk hier de video

Jouw start bij Business Innovation Den Bosch

,