Business Innovation

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Arbeidsmarktperspectief

De wereld om ons heen verandert razendsnel. En de concurrentie is mondiaal. De productlevenscyclus wordt korter. Om deze ontwikkelingen voor te blijven, zoeken werkgevers de professionals van de toekomst. Werknemers die creatief en innovatief zijn. En die van gebaande paden durven af te wijken. Binnen en buiten hun vakgebied.

Je hebt met Business Innovation de juiste papieren voor een carrière in de creatieve industrie. Advies en consultancy. Innovatiemanagement, brandmanagement, nieuwe media en advertising. E-business of product- en conceptontwikkeling. Of je begint je eigen bedrijf. In Nederland of in het buitenland.

Alumnus Tim vertelt:

Potentiële beroepen

 • Business creator
  Een business creator creëert op systematische wijze duurzame waarde door innovatie.
 • Sustainable business developer
  Je gaat op zoek naar nieuwe producten of diensten die een onderneming kan aanbieden. Je stelt nieuwe producten voor waardoor het bedrijf een nieuwe richting zou kunnen inslaan. En onderzoekt markten waar de onderneming nog niet actief is.
 • Conceptontwikkelaar
  Je bedenkt, ontwikkelt en visualiseert creatieve concepten. Presenteert, enthousiasmeert en stemt ideeën af. Je vertaalt creatieve/commerciële concepten naar formats.
 • Creatieve begeleider
  Een creatieve begeleider faciliteert en begeleidt groepen mensen op een originele en creatieve manier om het beste resultaat te bereiken.
 • Innovatie (project) manager
  Je ontwikkelt business cases. Denkt out-of-the-box. Hebt begrip van huidige en toekomstige trends. Bent bruggenbouwer.
 • Marketing en innovatie consultant
  Je identificeert trends en groeipotentie. Jij weet hoe je moet innoveren. En adviseert proactief.
 • Organisatievernieuwer
  Organiseert en stimuleert verandering in een bedrijf.
 • Zelfstandig ondernemer
  Jij neemt en krijgt verantwoordelijkheid. Realiseert plannen en haalt deadlines. Bent gemotiveerd en hebt lef. Bent een kei in presenteren.