Business Innovation

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Arbeidsmarktperspectief

De wereld om ons heen verandert. De ontwikkelingen gaan steeds sneller. En de concurrentie is mondiaal. Het tempo van innovaties neemt toe. De productlevenscyclus wordt korter. Om deze ontwikkelingen voor te blijven, zoeken werkgevers de professionals van de toekomst. Die aan veranderende eisen voldoen. Creativiteit is de motor voor innovatie. Zij zoeken werknemers die creatief en innovatief zijn. En die van gebaande paden durven af te wijken. Binnen en buiten hun vakgebied.

Je bent breed opgeleid. Weet een forum te creëren. Waarin consument, organisatie en toekomst samen komen. Je inspireert bedrijven om nieuwe verrassende producten en diensten te maken. Je hebt met Business Innovation de juiste papieren voor een carrière in de creatieve industrie. Advies en consultancy. Innovatiemanagement, brandmanagement, nieuwe media en advertising. E-business of product- en conceptontwikkeling. Of je begint je eigen bedrijf. In Nederland of in het buitenland.

Jij ontwikkelt je tot jonge professional die door creativiteit en innovatief vermogen trends en ontwikkelingen vertaalt naar succesvolle innovatieve business. In maatschappelijk en/of economische context.

Alumnus Tim vertelt:

Potentiële beroepen

 • Business creator
  Een business creator creëert op systematische wijze duurzame waarde door innovatie.
 • Sustainable business developer
  Je gaat op zoek naar nieuwe producten of diensten die een onderneming kan aanbieden. Je stelt nieuwe producten voor waardoor het bedrijf een nieuwe richting zou kunnen inslaan. En onderzoekt markten waar de onderneming nog niet actief is.
 • Conceptontwikkelaar
  Je bedenkt, ontwikkelt en visualiseert creatieve concepten. Presenteert, enthousiasmeert en stemt ideeën af. Je vertaalt creatieve/commerciële concepten naar formats.
 • Creatieve begeleider
  Een creatieve begeleider faciliteert en begeleidt groepen mensen op een originele en creatieve manier om het beste resultaat te bereiken.
 • Innovatie (project) manager
  Je ontwikkelt business cases. Denkt out-of-the-box. Hebt begrip van huidige en toekomstige trends. Bent bruggenbouwer.
 • Marketing en innovatie consultant
  Je identificeert trends en groeipotentie. Jij weet hoe je moet innoveren. En adviseert proactief.
 • Organisatievernieuwer
  Organiseert en stimuleert verandering in een bedrijf.
 • Zelfstandig ondernemer
  Jij neemt en krijgt verantwoordelijkheid. Realiseert plannen en haalt deadlines. Bent gemotiveerd en hebt lef. Bent een kei in presenteren.