Bedrijfskunde Associate degree deeltijd hbo

Carrièreperspectieven

Je ambieert een combinatierol van adviseur, leidinggevende en onderzoeker. Met de Ad Bedrijfskunde leg je de ideale basis voor een allround functie in het bedrijfsleven. Functies vind je in de private en in de publieke sector en in zowel grote als kleine organisaties. Door je kijk op zaken die verder gaat dan de details, gecombineerd met je creativiteit en je mensgerichtheid, ligt een mooie functie op een hoger niveau voor de hand. Studenten van de Ad Bedrijfskunde spelen zich vaak tijdens hun opleiding in de kijker. Uit de statistieken blijkt dat zij in die periode al promotie maken.

Potentiële beroepen

 • Officemanager
  Een officemanager verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden en zorgt ervoor dat de zaken op kantoor efficiënt verlopen.
 • Assistent projectleider
  Je assisteert de projectleider bij de totale uitvoering van een project of je neemt een deel van het project voor je rekening, zoals de financiering of HR.
 • Assistent eventmanager
  Je assisteert de eventmanager bij het organiseren van een evenement. Of je voert een of meer aspecten daarvan zelfstandig uit, zoals de programmering, marketing of veiligheid.
 • Medewerker kwaliteitszorg
  Als medewerker kwaliteitszorg ben je er medeverantwoordelijk voor dat de samenwerking tussen mensen en systemen binnen een bedrijfsproces optimaal verloopt.
 • Teamcoach
  Je zorgt ervoor dat teamleden optimaal samenwerken. Je analyseert de patronen in het team en draagt oplossingen aan voor problemen.