Avans Multidisciplinary eXperience

Er zijn van die vraagstukken in organisaties die zich niet op de standaard manier laten oplossen. Dan kan een frisse blik van studenten daarbij helpen. De SustainABLE Avans Multidisciplinary eXperience (SustainABLE x AMX) biedt u deze frisse blik.

Wat het inhoudt

Tijdens SustainABLE x AMX gaan tweede- en derdejaarsstudenten van Avans een week lang op zoek naar innovatieve oplossingen voor uw vraagstuk. We brengen studenten van verschillende opleidingen samen, zodat ze met een multidisciplinaire bril op naar uw vraagstuk kunnen kijken. Aan het einde van de week presenteren de studenten hun oplossing.

Vervolgens werken studenten Bedrijfskunde nog 3 weken door aan opdrachten die hiervoor geschikt zijn. Dit spreekt u van tevoren met ons af. In totaal gaan onze studenten dus 1 week of 4 weken aan de slag met uw vraag.

Wat het oplevert 

Aan het einde van SustainABLE x AMX presenteren de studenten hun oplossing voor uw vraagstuk. Spreekt het u aan? Dan kunt u het verder gaan uitwerken. Zo was medi Nederland heel blij met de innovatieve oplossing voor hun steunkousen. En voor Inofec bedachten onze studenten de ideale werkplek voor 2030.

Wat het kost

Deelname aan SustainABLE x AMX kost u helemaal niets. Maar we vragen u wel ervoor te zorgen dat medewerkers en eventueel klanten of andere belangrijke partijen beschikbaar zijn. Zo kunnen onze studenten vragen stellen. Of hun concepten voorleggen voor feedback. Daarnaast vragen we u wat tijd vrij te maken voor een rondleiding door het bedrijf. En voor de presentaties van de concepten en de uiteindelijke oplossing.

Contact

Deelnemen aan de AMX? De volgende editie vindt plaats van 10 tot en met 14 april 2023. Bel 088 - 525 77 37 of mail naar [email protected] als u meer wilt weten of als u uw organisatie direct wilt aanmelden. Meer informatie vindt u ook op amx.avans.nl.