Digiwerkplaats MKB

De Digiwerkplaats mkb helpt ondernemers met een digitaliseringsvraag in de regio West-Brabant. Studenten gaan samen met het mkb werken aan thema’s als online marketing en sales, automatisering, data-analyse en cybersecurity.

De Digiwerkplaats wil het mkb helpen om weerbaarder en toekomstbestendig te worden en biedt laagdrempelig en kosteloos toegang tot kennis en uitvoering op het gebied van digitalisering. Studenten doen relevante praktijkervaring op en krijgen toegang tot potentiële werkgevers in de regio.  

Activiteiten

Ondernemers worden geholpen via een kosteloos maatwerkproject. Ook kunnen zij aansluiten bij een masterclass, event of webinar dat de Digiwerkplaats organiseert. Ondernemers melden zich hiervoor aan via www.digiwerkplaatsmkb.nl.  

Partners

De Digiwerkplaats mkb is een breed en regionaal gedragen initiatief. Het is een samenwerking tussen de onderwijsinstellingen Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Curio en Onderwijsgroep West-Brabant. Het project krijgt ondersteuning van onder meer gemeente Breda, provincie Noord-Brabant, Rabobank West-Brabant Noord, REWIN West-Brabant, VNO-NCW Brabant Zeeland, MKB West-Brabant, NAC Breda, Regio West-Brabant en Logistic Community Brabant.