Artificial Intelligence Onderzoek Avans Hogeschool

Avans AI Partnerprogramma

Wil je als organisatie kennis delen en samen excelleren op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? Ontdek nu de mogelijkheden van het Avans AI Partnerprogramma en verrijk je netwerk en expertise in samenwerking met kennisinstelling Avans.

Als Avans AI-partner heb je tal van voordelen en mogelijkheden om actief bij te dragen. Van deelname aan communitybijeenkomsten en bedrijfsbezoeken tot de mogelijkheid om te spreken op events en te delen in gezamenlijke subsidies.

AI-community met focusgebied

Als AI-partner word je lid van een community die aansluit bij het thema van jouw organisatie. Avans richt zich daarbij op de rol van AI binnen de thema’s:

  • Technologische innovatie in energie en materiaaltransitie
  • Veilige en veerkrachtige stad en omgeving
  • Brede welvaart en nieuw ondernemerschap
  • Gezondheid, zorg en welzijn 

Binnen deze thema’s ontwikkelen we expertise op onder meer de gebieden Smart Energy, Digitale didactiek, Robotisering, Ethiek en Responsible AI.

Direct toepasbare kennis voor je bedrijf

Je krijgt toegang tot een dynamisch netwerk van professionals, onderzoekers, docenten en studenten die gezamenlijk werken aan kennisvraagstukken rond AI. Breng jouw vraagstuk in of neem deel aan een vraagstuk waar we al mee bezig zijn. De opgedane kennis is direct toepasbaar en toegankelijk voor meerdere partners. Deze manier van samenwerken leidt tot innovatie voor de branche, en dus voor jouw organisatie.

Aansluiting op de arbeidsmarkt

Met de kennis van jouw organisatie leiden we onze studenten op, zodat hun expertise direct relevant is voor de arbeidsmarkt. Je bent direct betrokken bij ons onderwijs- en onderzoeksprogramma, bijvoorbeeld door het gezamenlijk maken van onderwijsprogramma's of door gastdocentschap. Je werkt dus mee aan de ontwikkeling van je eigen toekomstige medewerker.