Persoonlijk leiderschap

Je wilt een volgende stap zetten richting het middenmanagement. Bij de cursus Persoonlijk leiderschap werk je aan je persoonlijke kwaliteiten. Want die bepalen wat je als leider kunt bereiken.

Jouw talenten & ontwikkelpunten

In de cursus Persoonlijk leiderschap sta jij met jouw talenten en ontwikkelpunten centraal. Na het afronden van de cursus heb je inzicht in wie jij bent als mens en als manager. En heb je handvatten waarmee je mensen en processen kunt aansturen.

Eigen instrument

Van een manager wordt verwacht dat je jezelf en anderen kunt aansturen: hierin ben je vooral je eigen instrument. Je leert daarom hoe je een goede presentatie geeft en rondt de cursus af met een performance assessment, waarin je jouw eigen visie geeft op wie je bent als manager.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 6 fysieke bijeenkomsten van 3 uur en 1 online bijeenkomst in 10 weken.
Lesdagen

Donderdag van 14.40 - 21.30 uur, alleen de middag of avond

Leslocatie

Breda, Hogeschoollaan 1

Studiebelasting    8 tot 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
De toetsopdracht voer je uit in de praktijk.
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.500,-,  inclusief toetsingskosten en exclusief studiematerialen.
Start Donderdag 11 november 2021
Aanmelden tot 11 oktober 2021

Toelatingseisen

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek. Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieloopbaancoach.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Bachelor of Associate degree deeltijdopleiding Management in de Zorg. Je volgt deze samen met studenten van de 4-jarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath.