Cursus Persoonlijk leiderschap Avans Hogeschool

Persoonlijk leiderschap

Je wilt een volgende stap zetten richting het middenmanagement. Bij de cursus Persoonlijk leiderschap werk je aan je persoonlijke kwaliteiten. Want die bepalen wat je als leider kunt bereiken.

Jouw talenten & ontwikkelpunten

In de cursus Persoonlijk leiderschap sta jij met jouw talenten en ontwikkelpunten centraal. Na het afronden van de cursus heb je inzicht in wie jij bent als mens en als manager. En je hebt handvatten waarmee je mensen en processen kunt aansturen.

Eigen instrument

Van een manager wordt verwacht dat die zichzelf en anderen kan aansturen. Hierin ben je vooral je eigen instrument. Je leert daarom hoe je een goede presentatie geeft en rondt de cursus af met een performance assessment, waarin je jouw eigen visie geeft op wie je bent als manager.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 7 bijeenkomsten in 10 weken
Lesdag

Donderdag van 08.30 - 15.20 uur

Leslocatie Breda, Hogeschoollaan 1
Studiebelasting    8 tot 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
Toetsing Performance assessment
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.815 inclusief toetsingskosten 
Start Week van 26 augustus 2024*
Aanmelden tot 30 juni 2024*

* Onder voorbehoud

Toelatingsadvies

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur, zodat je zeker weet dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Associate degree en deeltijdbacheloropleiding Management in de Zorg. Je volgt deze samen met studenten van de vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.