Cursus Ontwikkelen van mederwerkers

Ontwikkelen van medewerkers

Met deze cursus ontdek en ervaar je hoe een organisatie medewerkers kansen biedt en zinvol werk geeft, nu en later. En je maakt een opleidings- en ontwikkelplan voor een medewerker.

Mogelijkheden voor medewerkers

Medewerkers zoeken meer en meer doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, om elke dag weer te leren en uitdagingen aan te gaan. Dat doen ze zowel binnen als buiten de organisatie. Termen als een leven lang leren en duurzame inzetbaarheid zijn hot. Het is belangrijk dat de organisatie weet over welke talenten elke medewerker beschikt en hoe deze optimaal kunnen worden ingezet om zo de medewerker te blijven boeien en binden.

Opleidings- en ontwikkelplan

In deze cursus ontdek en ervaar je hoe een organisatie door allerlei vormen van leren en ontwikkelen medewerkers kansen biedt en zinvol werk geeft, nu en in de toekomst. Je verkent de afspraken hierover in een cao- of personeelsregeling en maakt een concreet opleidings- en ontwikkelplan voor een medewerker waarmee je zijn of haar loopbaan ondersteunt.

Toekomstperspectief

Na het volgen van deze cursus heb je goed zicht op hoe medewerkers groeien in hun rol. Het begeleiden van medewerkers in hun loopbaan en het ontwikkelen van hun talenten staat centraal. Binnen het HR-vakgebied is deze cursus interessant als je je wilt richten op learning & development als een van de specialisaties.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 7 bijeenkomsten in 10 weken
Locatie & lesdag 

Kies jouw leslocatie: 

Locatie Den Bosch
Onderwijsboulevard 215
Dinsdag 14.40 – 17.30 en 18.30 – 21.15 uur

Locatie Breda
Hogeschoollaan 1
Donderdag 14.40 – 17.30 en 18.30 – 21.15 uur               

Studiebelasting 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten
Toetsing Individueel opleidings- en ontwikkelplan en gefilmd ontwikkelgesprek als input POP
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.815
Kosten studiematerialen € 250
Start Week van 27 januari 2025*
Aanmelden tot 17 december 2024*

* Onder voorbehoud 

Toelatingseisen

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur. Zo weet je zeker dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de deeltijd Associate degree opleiding Human Resource Management. Je volgt deze samen met studenten van deze tweejarige opleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden