Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk cursus Avans

Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

In de cursus Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk leer je hoe je directies adviseert hoe zij duurzame inzetbaarheid van medewerkers versterken en borgen. Gezonde medewerkers presteren natuurlijk beter.

Iedere medewerker presteert beter wanneer zij gezond en gelukkig zijn. Dat daar aandacht voor is, is noodzakelijk. Vandaar dat je als HR-medewerker daar altijd scherp op moet zijn. In deze cursus leer je daar meer over. En weet je hoe je directies haarfijn van advies voorziet hoe zij duurzame inzetbaarheid van medewerkers kunnen versterken en borgen. Jouw advies bevat aanbevelingen die je onderbouwt met actuele HR-kennis en juridische en financiële argumenten. Uiteraard past dit binnen de juridische kaders van sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid en re-integratie.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 10 bijeenkomsten in 7 weken
Locatie & lesdag

Kies jouw leslocatie: 

Locatie Den Bosch
Onderwijsboulevard 215
Dinsdag van 14:40 tot 21:30 uur

Locatie Breda
Hogeschoollaan 1
Donderdag van 14:40 tot 21:30 uur

Kosten cursus € 1.500 (vanaf augustus 2024 € 1.815)
Kosten studiematerialen € 250 voor aanbevolen literatuur, maar is niet verplicht
Start Week van 15 april 2024 
Aanmelden tot 17 maart 2024
Studiebelasting 8 - 12 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten. De toetsopdracht voer je uit in de praktijk
Toetsing De toetsing bestaat uit een adviesrapport en reflectieverslag
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen
Microcredential De microcredential is een landelijk geregistreerd en erkend kwaliteitskeurmerk. Dit digitaal certificaat toont aan over welke kennis, vaardigheden en competenties je beschikt na afronding van de cursus.

Toelatingsadvies

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur. Zo weet je zeker dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Associate Degree en de deeltijdopleiding Human Resource Management. Je volgt deze samen met studenten van de 2- en 4-jarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden