Technische Bedrijfskunde

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Technische Bedrijfskunde staat garant voor uitdaging. Je leert de organisatorische, financiële en technische aspecten van een bedrijf. Over mogelijke verbeteringen leer je te adviseren.

De technische uitleg van procesverbeteringen. Bedrijven moeten concurrerend werken. Ze moeten nadenken hoe het sneller, efficiënter en goedkoper kan. Zij hebben jou nodig. Je bedenkt toekomstbestendige oplossingen. En begeleidt de invoering daarvan.

Jij

Jij vindt het interessant om te weten hoe producten tot stand komen. Je doorziet hoe productieprocessen werken. En bedenkt duurzame oplossingen voor bedrijven. Je bent een puzzelaar die uitdagingen niet uit de weg gaat. Ook vind je het leuk om de door jou voorgestelde veranderingen te organiseren.

De opleiding Technische Bedrijfskunde

Je leert bedrijven te doorzien. Krijgt vakken als bedrijfskunde, economie en logistiek. Je verbetert kwaliteit, voorkomt verspillingen en bedenkt duurzame oplossingen. Rekening houdend met medewerkers, leveranciers en klanten. Je leert mensen, machines en materiaal in een productieomgeving goed op elkaar af te stemmen. En werkt in projectgroepen aan opdrachten voor bedrijven.

Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht en je behaalt je Bachelor of Science.

Kenmerkend voor deze opleiding

Je werkt vanaf je eerste dag aan bedrijfsproblemen. In groepsverband spoor je problemen op en bedenk je slimme oplossingen. Je ontwikkelt je tot een bedreven adviseur voor bedrijfsproblemen.

Technische Bedrijfskunde staat al jaren in de top drie volgens de Nationale Studenten Enquête. Onze studenten vinden de opleiding goed.

Topopleiding_Keuzegids_Hbo2018_AvansDeze opleiding is gekozen tot beste opleiding Technische Bedrijfskunde van Nederland, door weekblad Elsevier 2017 en door Keuzegids Hbo 2018.

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie