Ondernemerschap & Retail Management Associate degree duaal hbo

Duaalopleiding in 's-Hertogenbosch

Je werkt in de retail en wilt hogerop komen of zoekt meer uitdaging. De duale opleiding Associate degree Ondernemerschap & Retail Management is de basis voor een carrière in de retailbranche.

Bij ORM 's-Hertogenbosch combineer je werken en leren. Je gaat 2 jaar lang 1 keer per week naar school en werkt daarnaast 24 tot 36 uur. Je wordt opgeleid voor een leidinggevende functie in de detailhandel. Bijvoorbeeld vestigingsmanager van een groot filiaal of om je eigen franchiseonderneming te runnen. Je leert hier alle facetten van bedrijfsvoering kennen. Ondernemerschap & Retail Management is dé retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij

Jij bent ambitieus en ondernemend. Een tikje eigenwijs. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Je werkt in de retailsector. En wilt hogerop komen.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Je leert alles over het retailvak. Je verdiept je in retailmarketing en retailmanagement. Volgt les in ondernemen, in leidinggeven en je bent bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En verdiept je in alle onderdelen van de klantreis. Of dat nu on- of offline kanalen zijn. Altijd vanuit een duurzaam perspectief.

Ben je geslaagd, dan behaal je je Associate degree.

Kenmerkend voor deze opleiding

Jouw leermeesters zijn vakdocenten uit de retailbranche. Zij zorgen voor de ideale koppeling tussen theorie, praktijk en actualiteit. We dagen je uit om op een duurzame manier bij te dragen aan de samenleving en de toekomst van de retail. De Associate degree is goed te combineren met je baan en privéleven.

Om deze Associate degree te kunnen volgen moet je bij een door de opleiding erkend leerbedrijf werken in de retailbranche. Er wordt een onderwijsarbeidsovereenkomst getekend tussen jou, je werkgever en met Avans Hogeschool. Zowel je werkgever als Avans-opleiding begeleiden je bij je ontwikkeltraject.

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,

Aanmelden Meer informatie