Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Duaalopleiding in 's-Hertogenbosch

Duaalopleiding in 's-Hertogenbosch

Je werkt 24 tot 36 uur per week. En wilt hogerop komen. De duale opleiding Associate degree Ondernemerschap & Retail Management is de basis voor een carrière in de retailbranche.

Je werkt in een leidinggevende functie in de detailhandel. Je runt je eigen franchiseonderneming. Of je bent vestigingsmanager bij een groot filiaal. Als ondernemer ken je alle facetten van de bedrijfsvoering. Je kent het bedrijf door en door. Jij draagt de verantwoordelijkheid. Dat is zwaar. Maar levert ook veel voldoening op. ORM 's-Hertogenbosch is de retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij

Jij bent ambitieus en ondernemend. Een tikje eigenwijs. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Je werkt in de retailsector. En wilt hogerop komen.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Je leert alles over het retailvak. Je verdiept je in retailmarketing en retailmanagement. Volgt les in ondernemen, in leidinggeven en je bent bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En verdiept je in alle onderdelen van de klantreis. Of dat nu on- of offline kanalen zijn. Altijd vanuit een duurzaam perspectief.

Ben je geslaagd, dan behaal je je Associate degree.

Kenmerkend voor deze opleiding

Jouw leermeesters zijn vakdocenten uit de retailbranche. Zij zorgen voor de ideale koppeling tussen theorie, praktijk en actualiteit. We dagen je uit om op een duurzame manier bij te dragen aan de samenleving en de toekomst van de retail. De Associate degree is goed te combineren met je baan en privéleven.

Om deze Associate degree te kunnen volgen moet je bij een erkend leerbedrijf werken. Je werkgever heeft een onderwijsovereenkomst met Avans Hogeschool en begeleidt je bij je ontwikkeltraject