Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Deeltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Deeltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

De Associate degree-opleiding Ondernemerschap & Retail Management past bij je als je een managementfunctie in retail ambieert, maar niet 4 jaar wilt studeren. In 2 jaar haal je een erkend hbo-diploma.

Je werkt in de retailbranche en ziet een uitdaging in ondernemend management. Je wilt doorgroeien. Daarbij wil je weten wat er speelt in de business-to-consumer-bedrijfstak en hierin een interessante positie bekleden. De deeltijdopleiding Ondernemerschap en Retail Management Ad richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Met een diploma op zak kun je alle kanten op in de retail.

Jij

Je werkt als verkoper in de retail. Maar je wilt hierin doorgroeien. Ook heb je behoefte aan inhoudelijke diepgang. Dan kies je voor deze Ad-opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Je moet doorzettingsvermogen hebben en gemotiveerd zijn. Een 2-jarige opleiding volgen naast je werk en privéleven vraagt om discipline. Maar aan het eind van de rit heb je je carrièrekansen verbreed.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

De Ad-opleiding Ondernemerschap & Retail Management leert je alles over marketing en retailmanagement. Je verdiept je in marktonderzoek en marketingstrategie. Je leert schriftelijk communiceren en je organisatie presenteren.

Kenmerkend voor deze opleiding

De Associate degree-opleiding Ondernemerschap & Retail Management richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van het ondernemerschap. We betrekken het werkveld bij de studie. En we kennen elke student persoonlijk, waardoor we kunnen inspelen op jouw ontwikkeling.

Het studieprogramma loopt gelijk met de eerste 2 jaar van de bacheloropleiding. Een Ad biedt toegang tot het derde jaar van de bacheloropleiding Ondernemerschap & Retail Management.