Human Resource Management voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Bij Human Resource Management word je een beginnend HR-professional. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend. Daarnaast ben je zakelijk en sociaal tegelijk.

Jij onderzoekt bij een reorganisatie de gevolgen voor de medewerkers. Je adviseert leidinggevenden hoe ze de medewerkers kunnen informeren. Of je bent betrokken bij de selectie van een nieuwe salesmanager voor een commerciële organisatie. Je voert gesprekken. Schrijft beleid. Becijfert beoogde resultaten. En je denkt na over de financiële consequenties. Jij bekijkt situaties vanuit alle invalshoeken.

Jij

Jij vindt het leuk om met mensen te werken. Jij begrijpt dat elk mens anders is. Bekijkt hun standpunten vanuit verschillende invalshoeken. Maar je kent ook de doelen van de organisatie. Je bent communicatief en standvastig.

De opleiding Human Resource Management

Na de opleiding HRM ben je een startend HR-professional en kan je overal aan de slag. HRM is namelijk niet gebonden aan een bepaalde branche. Het is binnen iedere organisatie nodig. Hierdoor ben je breed inzetbaar.

Na deze opleiding mag je de titel Bachelor of Arts (BA) voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

Binnen deze opleiding leer je dat HRM niet op zichzelf staat. Het is verweven met alles wat de organisatie doet. Je leert samenwerken met alle betrokkenen. Binnen en buiten de organisatie. De opdrachten die je tijdens je opleiding krijgt, komen uit de praktijk. Onze docenten weten wat er speelt.

Je werkt aan studievaardigheden, ontwikkelt een professionele beroepshouding en oriënteert je op beroepen. Jij bent verantwoordelijk voor wat je leert, een studieloopbaanbegeleider coacht je hierbij.

Q&A-sessie met studenten

Bekijk de live Q&A-sessie met studenten die we samen met Scholieren.com organiseerde.

Rondleiding

Bekijk hier hoe ons gebouw eruit ziet, ontdek de faciliteiten en proef de sfeer! 

Studenten over hun opleiding

Studenten vertellen over hun opleiding HRM


Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Heb je een vraag?

Stuur ons een e-mail. Of stel je vraag aan een student via Instagram.