Human Resource Management

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Je bent sociaal. En zakelijk. Hebt oog voor bestaande wensen en zoekt daarin de balans. Bij Human Resource Management leer je de belangen van verschillende partijen in een organisatie te behartigen.

Een organisatie gaat reorganiseren. Dit heeft gevolgen voor de medewerkers. Jij onderzoekt welke en begeleidt de personele kant van het proces. Je gaat op zoek naar een nieuwe salesmanager voor een commerciële organisatie. Bent betrokken bij de selectie. Als Human Resource Manager weet je alles van werving en selectie, loopbaanbegeleiding, beoordeling, re-integratie en organisatieontwikkeling. Je voert gesprekken. Schrijft beleid. Becijfert beoogde resultaten. En adviseert leidinggevenden.

Jij

Jij vindt het leuk om met mensen te werken. Je begrijpt dat elk mens anders is. Bekijkt hun standpunten vanuit verschillende invalshoeken. Maar je kent ook de doelen van de organisatie. Je zoekt het evenwicht tussen alle belangen. Je bent communicatief en standvastig.

De opleiding Human Resource Management

Vakken als HR-management, organisatiekunde, financieel management, psychologie van de arbeid en adviesvaardigheden zijn belangrijk. Maar je doet ook allerlei projecten. Zoals het onderzoeken van ziekteverzuim in een organisatie. Of je ontwerpt een leertraject voor managers. Daarbij denk je onder andere na over de kosten en baten.

Na deze opleiding mag je de titel Bachelor of Arts (BA) voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

Studenten vinden het niveau van de opleiding hoog. De samenhang tussen de vakken duidelijk en de opbouw van de studie logisch. Al met al een sterke opleiding. Niet voor niets scoren we keer op de keer hoog in het onderzoek van Elsevier als het gaat om kwaliteit, marktgerichtheid, het docententeam én de gezelligheid. Elsevier baseert zich op de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête.

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

In onderstaande video vertellen studenten over de opleiding Human Resource Management.

 

Open dag 9 november 2019

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie