Elektrotechniek deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda

De deeltijdopleiding Elektrotechniek leidt je op tot elektrotechnisch ingenieur met een energiebewuste instelling, een maatschappelijke blik en een commerciële houding.

Jouw huidige baan in de techniek biedt jou onvoldoende uitdaging. Je wilt hogerop in je huidige functie of in een nieuwe richting. Want je doet niets liever dan je bezighouden met complexe projecten. Daarom kies je voor de opleiding Elektrotechniek, die je voorbereidt op een functie als bijvoorbeeld besturingstechnicus, industrieel automatiseerder of elektrotechnisch ontwerper.

Jij

Je werkt in de techniek en gaat graag aan de slag met complexe projecten. Met je creativiteit wil je jouw ideeën vertalen naar technische oplossingen. Je wilt je kennis vergroten, maar wilt niet elke dag naar school. Leren doe je het liefst in de praktijk en je hebt de discipline om zelfstandig te studeren.

De opleiding Elektrotechniek

De opleiding Elektrotechniek verruimt je blik op het vakgebied. Hier krijg je handvatten om complexe vraagstukken op te lossen. Ben je afgestudeerd dan ken je verschillende vormen van energieopwekking, elektrische netwerken en secundaire technieken. Ook ben je bekend met slimme automatisering en elektrotechnische installaties.

Kenmerkend voor deze opleiding

De opleiding is samen met gerenommeerde bedrijven ontwikkeld en sluit daarom goed aan op de praktijk. Je combineert het leren op jouw werkplek met online leren en contactonderwijs. Daarin maak je je eigen keuzes. Ook mag je zelf bepalen in welke volgorde je de modules volgt in de Ad- en in de bachelorfase.