Commerciële Economie deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Met kennis van marketing, sales en accountmanagement leg je de basis voor een carrière in diverse commerciële functies.

Je bent al enige tijd aan het werk als verkoper of medewerker verkoop binnendienst en wilt doorgroeien en carrière maken in de commercie. Je zoekt inhoudelijke diepgang en wilt weten wat er speelt in een commercieel bedrijf om daar een interessante positie te bekleden. Dan kies je voor de deeltijdopleiding Commerciële Economie.

Jij

Je kiest deze opleiding omdat je verder wilt in je werk. Commerciële Economie richt zich op alle facetten van de marketing, sales en accountmanagement. Je wilt klanten 'verleiden' en hun behoefte peilen. Als je bijvoorbeeld werkt als verkoper en je verder wilt professionaliseren, dan is deze studie erg geschikt voor je. Met deze bachelor op zak word je in de commerciële wereld serieus genomen.

De opleiding Commerciële Economie

Je krijgt een inleiding in marketing en je leert verkoop- en accountplannen te ontwikkelen, calculeren en schriftelijk te communiceren. Daarna verdiep je je in strategische marketing of strategisch salesmanagement. Je maakt account- en marketingplannen op basis van creatieve en innovatieve nieuwe businessconcepten. Je spijkert je Engels bij tot B2-niveau, omdat je veel in het Engels communiceert.

Kenmerkend voor deze opleiding

De deeltijdopleiding Commerciële Economie is gericht op het bedrijfsleven. Wij werken samen met toekomstbestendige partners uit het werkveld. Samen met hen zorgt de opleiding voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs. Het onderwijs krijg je voor een belangrijk deel van docenten die in de beroepspraktijk werken. Dit zorgt voor reële opdrachten uit het werkveld.

Tweejarige opleiding

Vind je 4 jaar studeren te lang? Dan kun je ook kiezen voor de tweejarige deeltijdopleiding Marketing Management Associate degree. Na het behalen van de Associate degree opleiding kun je er alsnog voor kiezen om je hbo-diploma Commerciële Economie te behalen.