Business IT & Management deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda

De deeltijdopleiding Business IT & Management geeft je instrumenten om processen in een organisatie te verbeteren via informatietechnologie. Op een duurzame manier voor bedrijf, mens en maatschappij.

Met de deeltijdopleiding Business IT & Management groei je door in de ICT-sector. In je huidige werk of een nieuwe richting. Als bussiness IT-manager help je organisaties hun diensten en bedrijfsprocessen duurzaam te verbeteren. Dat doe je met de inzet van informatie- en communicatietechnologie. Jij bent de bruggenbouwer tussen het strategisch management, de gebruiker en ICT.

Jij

Je bent analytisch, sociaal, creatief en communicatief. Je wilt meer inzicht krijgen in bedrijfsprocessen, software en informatiesystemen, zodat je elk ICT-traject naar een hoger plan kunt tillen. Binnen jouw organisatie wil je partijen verbinden. Maar je wilt ook leren hoe je mensen overtuigt en begeleidt als hun werk verandert. Je bent gedisciplineerd en hebt doorzettingsvermogen.

De opleiding Business IT & Management

BIM is een unieke combinatie van bedrijfskunde en ICT. Je maakt kennis met de vele werkgebieden van deze disciplines. Je leert hoe je bedrijfsprocessen met behulp van ICT verbetert en soepel laat verlopen. Je verbindt het strategisch management, de gebruikers en ICT en leert de taal van deze partijen spreken. Ook ontwikkel je je op het gebied van management, communicatie en methodisch handelen.

Kenmerkend voor deze opleiding

De Academie voor Deeltijd staat hoog aangeschreven, is kleinschalig en het contact is persoonlijk. De sfeer is goed en open en studenten hebben rechtstreeks contact met de docenten. Deze zijn ervaren en komen uit het werkveld. BIM sluit nauw aan op de praktijk. Je combineert werkplekleren met online-lessen en contactonderwijs. Daarin maak je je eigen keuzes. Je docenten en begeleiders helpen je daarbij. Deze managementopleiding heeft een uitstekend arbeidsmarktperspectief.