Business Innovation voltijd hbo

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Create change that matters. Geef innovaties vorm met de opleiding Business Innovation. Jij denkt buiten de lijnen. Met lef, initiatief en oog voor de toekomst bedenk jij creatieve oplossingen.

Tijdens de opleiding doe je onderzoek naar trends en ontwikkelingen. Je vertaalt deze naar nieuwe producten of diensten. Je werkt jouw creatieve ideeën uit in een business plan en ontwerpt eventueel een prototype.

Business Innovation is dé hbo-opleiding op het gebied van innovatie. Studenten worden opgeleid tot experts van het innovatieproces. Dat betekent dat jij precies weet hoe je vernieuwing tot stand brengt. De kracht van de opleiding is de combinatie van creativiteit en ondernemerschap.

Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Business Innovation van Nederland, door Keuzegids Hbo 2022.

Jij

Jij wilt je ideeën echt realiseren. Binnen organisaties of in een eigen onderneming. Je bent ondernemend, nieuwsgierig en creatief. Je hebt een brede blik op de wereld en durft andere keuzes te maken. Je wilt duurzame waarde creëren door innovatie. Dan is de opleiding Business Innovation iets voor jou.

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via WhatsApp!

(06-22229113)

De opleiding Business Innovation

Je leert tijdens de Business Innovation opleiding via projecten in en uit het bedrijfsleven. Je inspireert ze met nieuwe oplossingen die praktisch uitvoerbaar zijn. Bijvoorbeeld een trendonderzoek over belangrijke ontwikkelingen in de zorg. Je vernieuwt via de innovatiecyclus en leert over trendanalyse, ideeëngeneratie, conceptontwikkeling en implementatie.

Na deze Business Innovation hbo-opleiding krijg je de titel Bachelor of Arts.

Kenmerkend voor deze opleiding

Duurzaamheid is een onderwerp dat in alle vakken en projecten terugkomt zodat je het leert inzetten in werk en privé. De Makerspace speelt hierin een centrale rol. Een creatieve werkplaats waar je samenwerkt met studenten, docenten en experts uit de arbeidsmarkt.

Vlog

Volg vlogger Linde Lebbink over haar leven als student Business Innovation. Bekijk hieronder de trailer.

Neem ook eens virtueel een kijkje bij Avans

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,