Inspireer de volgende generatie technici

Als docent Techniek help je technische talenten op weg. Studenten kunnen bij Avans terecht voor een breed scala aan technische opleidingen. Van Chemische Technologie tot Bouwkunde en Civiele Techniek. Van Elektrotechniek tot Technische Informatica en Werktuigbouwkunde. Er werken docenten met uitgebreide praktijkervaring. Ook jouw inbreng is van harte welkom. 

Je geeft interessante lessen, vaak praktijkgericht. Ook sta je klaar om studenten te begeleiden en te coachen tijdens stages en afstudeeropdrachten. Wij ondersteunen je met de nieuwste didactische inzichten en alle mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling. Je blijft groeien, deelt kennis met je team en draagt bij aan de verbetering van je opleiding. Samen zorgen jullie ervoor dat de volgende generatie technici klaar is voor een mooie toekomst.

Dolf en Ruud zijn docent

Als docent bij Avans lever je een belangrijke bijdrage aan de toekomst van onze studenten. En daarmee ook aan de toekomst van onze maatschappij. Dolf Smits (Werktuigbouwkunde) en Ruud Hermans (Informatica) delen hun ervaringen.

Lees verder

Jouw baan in het onderwijs

Docenten bij Avans denken altijd na over de beste manier om les te geven. Jij ook?

  • Je hebt een masterdiploma of bent bereid een masteropleiding te volgen. Docenten bij Avans krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. Zo houden we de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek hoog.
  • Je verdiept je in de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en denkt graag op strategisch niveau mee over het curriculum.
  • Jij legt de lat hoog. Voor jezelf en voor jouw studenten. Je streeft naar het beste onderwijs, ziet kansen en benut ze.

Docent worden

Wil je docent worden en je kennis uit het bedrijfsleven overbrengen op studenten? Bij Avans kom je veel docenten tegen die eerst in de praktijk hebben gewerkt. Of dat nog steeds doen. Die ervaring maakt het onderwijs extra relevant en inspirerend.

Lees verder