Professioneel verkopen

Bij de cursus Professioneel verkopen leer je hoe je jouw dienst of product aan de man brengt. Alle aspecten van het verkoopvak komen voorbij: zowel in theorie als in praktijk.

Verkoopaspecten

Bij het verkopen van een dienst of product komt heel wat kijken. Tijdens deze cursus leer je alle aspecten van het verkoop vak: van het voorwerk voor bezoek aan (potentiële) klanten, de voorbereiding op gesprekken, en het leggen van contacten tot het voeren en afsluiten van een gesprek. Het liefst met de order op zak.

Verkoopgesprek

Verkopen is een vak en dat doe je dus niet zomaar. Na het afronden van de cursus Professioneel verkopen weet je wat er bij een verkoopgesprek komt kijken en hoe je deze gesprekken voert. En dat alles met als ultiem doel om de deal te sluiten. De toetsing van deze cursus is dan ook een verkoopgesprek.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 7 bijeenkomsten in 10 weken
Locatie & lesdag

Kies jouw leslocatie: 

Locatie Den Bosch
Onderwijsboulevard 215
Donderdag van 14:40 tot 21:30 uur

Locatie Breda
Hogeschoollaan 1
Maandag van 14:40 tot 21:30 uur

Studiebelasting    8 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
Toetsing Voorbereidingsopdracht verkoopgesprek en een verkoopgesprek
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.815 inclusief toetsingskosten
Start* Week van 11 november 2024*
Aanmelden tot* 14 oktober 2024*

* Onder voorbehoud 

Toelatingsadvies

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur, zodat je zeker weet dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de bachelor- en Associate degree deeltijdopleidingen Commerciële Economie, Marketing Management en Ondernemerschap & Retail Management. Je volgt de cursus samen met studenten van de twee- en vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.